Responsive Menu
Add more content here...


Inima Sportului, VALERIA MOTOGNA – premiată cu distincția “Soarele Sălăjean”

Jucătoarea din Inimia Sportului a handbalului românesc, Valeria Motogna, a fost premiată cu distincția "Soarele Sălăjean"

by Mihai POP
0 comment 80 views
A+A-
Reset

10 personalități de seamă ale Țării Silvaniei au fost onorate cu distincția “Soarele Sălăjean”, de către președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, în semn de respect și înaltă apreciere pentru activitatea și pentru contribuția adusă la creșterea prestigiului județului.

VALERIA MOTOGNA

La 11 ani, Valeria Motogna punea pentru prima dată mâna pe o minge de handbal, iar trei ani mai târziu debuta în Liga Naţională. De aici până la un lung şir de titluri, medalii şi trofee, a fost doar un pas.

Jucătoare din Generația de Aur a handbalului românesc, Valeria Motogna se poate mândri cu o carieră de excepție, având în palmares multiple titluri de campioană națională, titlul de campioană europeană la juniori, campioană mondială la tineret.

De asemenea, a făcut parte din reprezentantiva României la două ediții ale Jocurilor Olimpice de la Sidney și Beijing, la ultima fiind și port-drapelul delegației țării noastre.

Deși s-a retras din activitatea de jucătoare, Valeria Motogna continuă să se dedice sportului pe semicerc, în calitate de antrenor, anul trecut participând pentru prima dată cu echipa de junioare 2 la Turneul Final.

You may also like

Leave a Comment