Responsive Menu
Add more content here...


Îngheț și temperaturi negative în următoarele 4 zile

Meteorologii anunță o răcire accentuată a vremii în județul Sălaj.Vor fi temperaturi negative, de până la -3 grade, cu îngheț la sol și brumă.Riscul principal îl reprezintă afectarea pomilor înfloriți și a vegetației proaspăt răsărite

by Mihai POP
0 comment 77 views
A+A-
Reset

În intervalul 18-21 Martie, pe timpul nopților și al dimineții (între orele 00-08), temperaturile vor fi negative, minimele vor fi cuprinse între -3..0°C (izolat mai puțin) în tot județul.

Astfel, se vor semnala brumă și îngheț la sol (temperaturile în apropierea solului vor fi mai scăzute decât cele la 2 m).

❗️Riscul principal îl reprezintă afectarea pomilor înfloriți🌸 și a vegetației proaspăt răsărite.

•Mâine dimineață (18 Martie)temperaturile vor fi cele mai blânde, în sensul în care minimele vor fi în general în jur de 0°C sau chiar ușor pozitive pe alocuri, dar la nivelul solului vor predomina temperaturile ușor negative.

Scenariul poate alterna semnificativ în funcție de evoluția acoperii cerului cu nori, la acest moment estimându-se un cer predominant senin care conferă un context favorabil scăderii mai accentuate a temperaturilor.

Notă: Pe harta alăturată, zona munților Meseș și Plopiș este reprezentată cu culori ușor mai deschise datorită impactului mai redus (populație și zone cultivate/livezi net mai puține), dar peste tot temperaturile vor fi negative în intervalul menționate.

You may also like

Leave a Comment