Responsive Menu
Add more content here...


Infrastructura rutieră din Sânmihaiu Almaşului, pusă la punct

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 450 views
A+A-
Reset

După ce a finalizat cel mai mare proiect din istoria comunei, fiind asfaltaţi peste 13 km de drumuri şi străzi, administraţia locală a modernizat şi două capete de străzi din localitatea Bercea prin care şi-a pus la punct infrastructura rutieră

Comuna Sânmihaiu Almaşului are infrastructura rutieră pusă la punct, după ce administraţia locală a finalizat cel mai mare proiect din istoria comunei. Pe PNDL II, în comună s-au asfaltat peste 13 km de străzi şi uliţe în toate satele comunei. A fost o lucrare amplă, dar care a fost dusă la bun sfârşit de administraţia locală în vara anului trecut.

Pe lângă lucrările de asfaltare, acel proiect a inclus şi modernizarea şanţurilor prin betonare, precum şi rigole sau accese la proprietăţi.

În plus, pe lângă străzile din Sântă Maria, Bercea şi Sânmihaiu Almaşului, au mai fost moderizate şi două Drumuri Comunale.

Este vorba despre Drumul Comunal DC 56 şi Drumul Comunal DC 55, Sânmihaiu Almaşului – Sântă Măria şi Sântă Maria – Bercea.

Totuşi, nu au putut fi cuprinse în acest proiect două capete de străzi din localitatea Bercea. Însă, autorităţile locale nu au neglijat situaţia şi au venit cu o soluţie.

Astfel, acele străzi vor fi pietruite cu bani de la bugetul local, astfel încât cetăţenii din zonă să aibă condiţii decente. Vorbim despre o stradă de 500 de metri şi una de 200 de metri.

“Toate drumurile şi străzile din comuna noastră sunt asfaltate. Am avut situaţia celor două străzi din Bercea, pe care le-am pietruit. În rest, infrastructura rutieră este pusă la punct”, spune primarul Cornel Lung.

În această perioadă, administraţia locală lucrează şi la înfrumuseţarea comunei, având loc lucrări de toaletare cu utilajele primăriei.

You may also like

Leave a Comment