Responsive Menu
Add more content here...


Infractor reținut de către polițiștii de la Șimleu Silvaniei pentru furturi din auto

by Tiberius NICODA
0 comment 398 views
A+A-
Reset
Un bărbat în vârstă de 60 de ani din orașul Șimleu Silvaniei este cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și furt. Individul a fost reținut de către  polițiștii din Șimleu Silvaniei pentru fapta săvârșită.
Astfel, pe data de 23 aprilie 2024,  în urma activităților cercetărilor întreprinse de către  polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei a fost  identificat și cercetat un bărbat de 60 de ani, din localitatea Șimleu Silvaniei, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și furt.
Cercetările au stabilit   că  în noaptea de 15/16 aprilie 2024,individul de 60 de ani, principalul suspect în cazul  unui furt comis dintr-un  autoturism parcat pe o stradă din localitatea Șimleu Silvaniei,  a sustras și și-a însușit mai multe bunuri printre care o drujbă electrică și un compresor, cauzând părții vătămate un prejudiciu în valoare de 3.200 de lei.
În același timp, din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, aceași persoană, la data de 22 aprilie 2024,   ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un alt autoturism parcat pe o stradă din localitatea Șimleu Silvaniei, profitând de faptul că ușa acestuia era neasigurată.
Ca urmare a cercetărilor efectuate, a mijloacelor de probă și datelor obținute în timpul cercetării, față de bărbatul de 60 de ani, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au dispus reținerea, pentru 24 de ore și prezentarea acestuia unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.
Cercetările în dosar continuă , sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

You may also like

Leave a Comment