Responsive Menu
Add more content here...


Infracțiune demnă de cartea recordurilor, săvârșită de un sălăjean

by Darius TEGLAŞ
0 comment 37 views
A+A-
Reset

Tupeu extrem al unui tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Zalău. A fost prins fără permis de două ori, la doar câteva ore distanță. Însă, a doua oară, acesta se afla la volanul unei mașini furate


Luni, 8 iulie, la ora 2:27, un adolescent de 19 ani, din municipiul Zalău,  a fost depistat de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul cu viteza de 75 km/h.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Câteva ore mai târziu (8 iulie, ora 5.05), tânărul a fost depistat din nou de poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul, fără a avea acest drept.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că autoturismul a fost sustras din curtea unui imobil, din municipiul Zalău.

La momentul comiterii faptei, maşina era închisă, dar neasigurată (cheile în contact).

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, cel în cauză a fost reţinut, luni, 8 iulie, şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea luări unei măsuri preventive.

Faţă de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere în formă continuată şi furt în scop de folosinţă.

You may also like

Leave a Comment