Responsive Menu
Add more content here...


Inedit. Antrenor şi observator în aceeaşi competiţie organizată de AJF Sălaj

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Situaţia a fost întâlnită în primele etape, când antrenorul Florin Morar de la juniorii lui FK Kraszna – echipă ce reprezintă Inter Cizer în campionatul de juniori A1 – a fost delegat şi observator la Liga a IV-a, la meciurile dintre AS Cosniciu – Ardealul Crişeni şi FC Chieşd – Sportul Şimleu II. În rândul altor antrenori de la Liga a IV-a au apărut nemulţumirile, cu atât mai mult cu cât în ultima etapă, antrenorul a fost observator la un meci în care a jucat Sportul Şimleu II, cu care Inter Cizer se luptă la primele locuri în campionatul de juniori A1

A început un nou sezon în Liga a IV-a Sălaj, competiţie din care s-au scurs trei etape. Au apărut deja şi unele nemulţumiri în rândul unor antrenori de la juniori, după ce s-a întâlnit o situaţie cel puţin ciudată, despre care unele persoane din anturajul fotbalului mic din Sălaj spun că se încadrează la conflict de interese.

Asta după ce, în două etape de la Liga a IV-a, un antrenor care activează la juniori A1 a fost delegat şi observator la acelaşi nivel. Este vorba de Florin Morar, antrenorul de la FK Kraszna, echipă care joacă în campionatul de juniori A1 pentru Inter Cizer. Antrenorul a fost delegat ca şi observator la meciurile AS Cosniciu – Ardealul Crişeni şi FC Chieşd – Sportul Şimleu II.

În rândul altor antrenori de la Liga a IV-a au apărut nemulţumirile, cu atât mai mult cu cât în ultima etapă, antrenorul Florin Morar a fost observator la un meci în care a jucat Sportul Şimleu II, echipă cu care Inter Cizer se luptă la primele locuri în campionatul de juniori A1.

Sunt antrenor la FK Kraszna, iar AJF Sălaj mi-a solicitat ajutorul pentru că sunt în criză de observatori. Dacă se poate eu ajut, dar dacă nu, nu am niciun fel de problemă. Pentru mine prioritar este echipa pe care o antrenez”, spune Florin Morar.

Cazul Florin Morar – antrenor şi observator la acelaşi nivel – crează precedent, astfel că un alt antrenor de la juniorii A1 şi-a depus cererea pentru a deveni observator. Este vorba de Ciprian Grecu, tehnicianul campioanei CS Barcău Nuşfalău care a şi fost acceptat în lotul observatorilor.

„Dacă alţii pot să fie antrenori şi observatori în Liga a IV-a, eu de ce nu aş putea”, spune Ciprian Grecu.

Rămâne de văzut cum va proceda Comisia de Observatori din cadrul AJF Sălaj în cazul observatorilor care sunt şi antrenori în Liga a IV-a.

Până una alta, echipele pe care le antrenează Florin Morar şi Ciprian Grecu au de susţinut sâmbătă un derby la juniori A1. Este vorba de confruntarea dintre Inter Cizer şi CS Barcău Nuşfalău, care are loc de la ora 15.00, la Crasna.

Ardelean Zoltan, antrenor la Rapid Zimbor şi observator!

Exemplele pot continua, iar un antrenor care activează în campionatul de juniori A1 face parte şi din corpul observatorilor. Este vorba de Ardelean Zoltan, care pregăteşte grupa de juniori de la Rapid Zimbor, iar în acest început de campionat a fost delegat şi observator. În cazul său, în aceste etape a oficiat la meciuri din Liga a V-a.

You may also like

Leave a Comment