Responsive Menu
Add more content here...


Individ de 30 de ani depistat în trafic la Românași conducând fără permis, cu autovehicolul neînmatriculat și cu numere false

by Tiberius NICODA
0 comment 276 views
A+A-
Reset
În data de 10 mai  în cadrul unor acțiuni și controale în trafic organizate și desfășurate de către cadrele Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, pe raza localității Românași, polițiștii Postului de Poliție Românași au oprit și verificat în trafic  un bărbat de 30 de ani, din localitatea Hida, care se afla la volanul  un autoturism.
Urmarea verificărilor efectuate asupra conducătorului auto și a documentelor autoturismului, s-a constatat  că autoturismul condus de către acesta era neînmatriculat și că circula cu un număr fals.
Polițiștii au constatat că numerele aplicate pe autoturismul bărbatului oprit în trafic pentru control aparțineau unui alt autoturism, nicidecum aceluia pe care erau aplicate și găsite la controlul efectuat.
Mai mult, s-a constatat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule .
În urma celor constatate, polițiștii i-au întocmit individului depistat,  dosar penal, pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis,  punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.
Precizăm că  se pedepsește între 1 și 5 ani de inchisoare sau amendă pentru punerea în circulatie a unor autovehicule cu numere false, între 6 luni și  2 ani de închisoare sau amendă pentru conducerea unui autovehicul cu numere de înmatriculare retrase sau a unui autovehicul fără drept de circulatie în țară.
Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
Așadar, atenție la neatenție!

You may also like

Leave a Comment