Responsive Menu
Add more content here...


Inconștiența nu are limite! Un șofer a fost surprins cu BMW-ul pe contrasens pe Autostrada dintre Nușfalău şi Suplacu de Barcău, proaspăt inaugurată

by Mihai POP
0 comment 72 views
A+A-
Reset

Nici nu s-a deschis bine tronsonul Nușfalău – Suplacu de Barcău de pe Autostrada Transilvania că a apărut și prima infracțiune sau să spunem că până ne obișnuim cu autostrada? Un șofer ce conducea un BMW s-a făcut remarcat în timp ce rula tocmai pe contrasens. Oare care fie motivul, să nu fi știut semnele de circulație sau omul ar fi vrut să facă impresie?

Joi la amiază au fost inaugurați primii kilometri de autostradă din județul Sălaj, odată cu deschiderea tronsonului Nușfalău – Suplacu de Barcău, parte din A3.

Ce este drept, e că trebuie să ne adaptăm cu această porțiune de autostradă, însă pentru unii chiar și cei 13 kilometri le dau bătaie de cap. E de râsu’ plânsu’, iar pentru cei care nu cunosc semnele de circulație, ar trebui să ştie că astfel de episoade pot pune în pericol viața lor, dar şi a altora.

Azi, în jurul orei 17.00, la doar câteva ore de la inaugurarea tronsolului de autostradă, un șofer a fost surprins în timp ce conducea un autoturism marca BMW pe contrasens!? Totul s-a întâmplat pe Autostrada Transilvania, în judeţul Sălaj,pe segmentul dintre Nuşfalău şi Marca (comuna Marca).

Imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare și, bineînțeles, mai mulți internauți au comentat la postare.

Io fi spus cineva că la Nusfalau să coboare de pe Autostradă, să nu tot meargă până la Cluj?”.

Dacă nu-s mai mulţi km pe un sens, mergi si pe contrasens. Să simţi că ai autostradă în Sălaj”.

Pericol public, nu-i de râs, e de plâns!!!”.

Astfel de cazuri sunt frecvente, din păcate, pe șoselele din România. Sperăm ca, odată cu deschiderea noului tronson de autostradă, să fie nevoie de astfel de evenimente.

În urma apariției imaginilor în mediul online, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj a dispus efectuarea de verificări de către polițiștii Serviciului Rutier, cu privire la împrejurările în care a avut loc evenimentul, precum și pentru identificarea autoturismului și a conducătorului auto. În funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri legale.

You may also like

Leave a Comment