Responsive Menu
Add more content here...


Inconștiență maximă! Un bărbat și-a lăsat fiul minor să conducă mașina prin localitatea Motiș

Un sălăjean care îşi învăţa copilul să ţină volanul în mână pe un drum public s-a ales cu dosarul lui, dar şi al fiului pătat

by Mihai POP
0 comment 1,7K views
A+A-
Reset

Inconștiență maximă. De asta a dat dovadă un bărbat de 44 de ani, din localitatea Motiș, care și-a lăsat copilul de doar 15 ani să îi conducă mașina, chiar pe un drum public.

Fără să se gândească la consecințe, bărbatul a decis că este momentul să îl pregătească pe fiul său pentru momentul în care va da examen pentru permisul auto.

Și, deși copilul are doar 15 ani, l-a lăsat să se urce la volanul autoturismului său. Băiatul de 15 ani a condus cât a condus, până când a fost depistat de polițiști.

”La data de 30 iunie a.c., la ora 09.00, pe drumul comunal 10, în localitatea Motiș, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au depistat în trafic un localnic de 15 ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, tatăl tânărului, un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate, i-ar fi încredințat autoturismul, pentru a-l conduce pe drumurile publice”, a transmis IPJ Sălaj.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredințarea în vederea conducerii a unui vehicul unei persoane fără permis de conducere.

Încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere spre a fi condus, unei persoane, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Fotografie cu caracter ilustrativ.

You may also like

Leave a Comment