Responsive Menu
Add more content here...


Inconştienţă la volan. Surprinşi de poliţişti în trafic după ce au consumat băuturi alcoolice

Doi bărbaţi, cu vârsta de 45 şi 48 de ani, sunt cercetaţi pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului după ce s-a dovedit, în urma testării cu alcooltestul, că băuseră bine înainte de a se urca la volan

by Mihai POP
0 comment 206 views
A+A-
Reset

La data de 30 aprilie a.c., la ora 17.35, în localitatea Ratin, polițiștii Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Crasna au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la data de 6 mai a.c., la ora 04.44, pe D.N. 1 G, în localitatea Chechiș, polițiștii Secțieie nr. 5 Poliție Rurală Hida au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentrație alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în ambele cazuri polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

You may also like

Leave a Comment