Responsive Menu
Add more content here...


Inconştienţă la volan. 65 de şoferi au rămas fără permis

by Mihai POP
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Timp de o săptămână poliţiştii rutieri au desfăşurat, la nivel judeţean, o acţiune pe linie rutieră ce a avut ca scop prevenirea accidentelor de circulaţie şi siguranţa traficului rutier. Peste 1200 de sancţiuni au fost aplicate și zeci de permise de conducere au fost reţinute


În perioada 8-14 iunie, poliţiştii rutieri au desfăşurat la nivel judeţean o acţiune ce a avut ca scop siguranţa rutieră, precum și prevenirea accidentelor de circulaţie.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 1227 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 466 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, cinci pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, trei pentru neacordarea de prioritate pietonilor şi vehiculelor, 36 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie de către pietoni, 21 pentru nerespectarea  regulilor de circulaţie de către biciclişti, 16 pentru depăşiri neregulamentare, iar diferența au constituit alte abateri.

De asemenea, în cadrul acţiunii au fost constatate 15 infracţiuni, fiind reţinute 65 de permise de conducere şi 25 de certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

You may also like

Leave a Comment