Responsive Menu
Add more content here...


Incidente grave la un meci oficial în Sălaj – Arbitru lovit în cap cu o sticlă de bere, iar un jucător a fost lovit cu o sticlă în figură

by Mircea ARDELEAN
0 comment 43 views
A+A-
Reset

Chiar în ultimele secunde ale partidei dintre Kemer Camăr și Gloria Marin, spiritele s-au încins la maxim. „Centralul” întâlnirii a fost bruscat şi lovit în cap cu o sticlă de bere, iar un jucător al formaţiei oaspete a fost lovit de un sticlă în apă în ochi

Un banal meci de Liga a V-a din Sălaj s-a transformat într-un adevărat teatru de război. Partida de duminică (22 mai) de la Camăr dintre Kemer şi Gloria Marin, din etapa a XXIII-a din Seria VEST a fost una aprigă.

Jocul mergea spre un rezultat de egalitate (scor 1 – 1). Arbitrul Rareş Balota a arătat trei minute suplimentare, care aproape se consumaseră. În minutul 90+3, oaspeţii au reuşit să marcheze golul victoriei!

În acel moment a început nebunia. Jucătorii echipei Kemer Camăr s-au năpustit asupra arbitrului din Bocşa. Tânărul cavaler al fluierului a fost încercuit şi a fost înjurat şi ameninţat, pe motiv că golul ar fi fost înscris după terminarea celor trei minute de prelungire.

Scandalul a escaladat, iar aproximativ 30 de spectatori înfocaţi au invadat suprafaţa de joc. Ţinta acestora era tot arbitrul Rareş Balota, care ar fi fost ameninţat, scuipat, udat cu apă şi bere. Mai grav, „centralul” partidei ar fi fost bruscat de unii spectatori. La un moment dat, unul dintre ei l-a lovit în cap cu o sticlă de bere!? A fost momentul în care arbitrul a fluierat şi finalul jocului.

Incidentele au continuat, însă, iar unii jucători de la ambele formaţii au început să se bată. Martorii spun că portarul de la Kemer, Mircea Tamas ar fi aruncat o sticlă de apă direct în figura jucătorului Marius Baidoc, de la Gloria Marin, care s-a oprit chiar în ochii.

Ca urmare, în timp ce se deplasa spre vestiare, oficialul întâlnirii a fost obligat să arate şi două cartonaşe roșii: unul portarului Mircea Tamas de la Kemer şi unul portarului Marius Balog de la Gloria Marin.

Urmează ca incidentele să fie analizate în şedinţa Comisiei de Disciplină a AJF Sălaj, care va avea mult de muncit pentru acest caz.

Vom reveni cu amănunte!

You may also like

Leave a Comment