Responsive Menu
Add more content here...


Începe play-off-ul în Superliga şi Liga 2 la minifotbal

După o mică pauză datorată jocurilor din Cupa României, campionatele judeţene se reiau. La finalul acestei săptămâni începe play-off-ul la Superligă şi Liga 2, iar Liga 3 va continua cu etapa a XXIX-a

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 432 views
A+A-
Reset

Înaintea Sărbătorilor Pascale, campionatele judeţene de minifotbal au luat o mică pauză, din cauza meciurilor din sferturile Cupei României. Însă, la finele acestei săptămâni se vor relua, toate fiind pe ultima sută de metri.

De atlfel, campionatele din Superligă şi Liga 2 au ajuns la stadiul de începere a play-off-ului. În cea mai tare ligă judeţeană, primele patru echipe s-au calificat în play-off.

Vorbim de ACS Dandonia, ACS Dia Guard, Brothers Team şi ACS Rapid Peceiu. Se va juca un singur tur, rezultând un număr de trei etape.

Cel mai probabil, duelul dintre Dandonia şi ACS Dia Guard se va juca cu titlul pe masă. Restul echipelor din Superligă vor evolua în play-out, tot un singur tur.

În cazul Ligii a II-a, primele şase echipe clasate s-au calificat în play-off, în timp ce restul formaţiilor vor evolua în play-out.

Unirea Hida încă nu a renunţat la locul 1, în luptă mai fiind încă 15 puncte disponibile, urmând a se mai întâlni o dată cu Info Plus.Liga a III-a va continua cu meciurile din etapa a XXIX-a.

You may also like

Leave a Comment