Responsive Menu
Add more content here...


Începe Liga 1 cu patru fotbalişti sălăjeni angrenaţi în competiţie

by Mihai POP
0 comment 59 views
A+A-
Reset

Ediţia 2021 – 2022 a Ligii 1 porneşte la drum în acest final de săptămână. În competiţie sunt angrenaţi şi patru sălăjeni, Liviu Antal (UTA Arad), Vlad Morar (Gaz Metan), Gabriel Vaşvari (Sepsi) şi Rareş Pop (Chindia)


După o pauză de o lună şi jumătate, Liga 1 revine în actualitate odată cu finalul acestei săptămâni când se dă startul ediţiei 2021 – 2022.

Şi în sezonul următor, în competiţie vor fi angrenaţi tot patru fotbalişti sălăjeni, Vlad Morar, Liviu Antal, Gabriel Vaşvari şi Rareş Pop. Vlad Morar a ales să continue la Gaz Metan Mediaş, unde a avut un retur de campionat foarte bun, marcând şi trei goluri pentru medieşeni.

Liviu Antal a venit la UTA în iarnă şi a semnat un contract valabil şi pentru sezonul 2021 – 2022.

Şimleuanul a jucat în 21 de partide pentru arădeni şi a înscris trei goluri, dar speră într-o evoluţie şi mai bună în campionatul următor, când UTA va încerca să atace calificarea în play-off.

Pentru Gabriel Vaşvari va fi al 9-lea sezon consecutiv în Liga 1. După ce a debutat la acest nivel în 2013, în tricoul lui FC Botoşani, mijlocaşul zălăuan a ajuns să strângă 267 de meciuri la acest nivel şi să înscrie 46 de goluri pentru FC Botoşani, Poli Timişoara şi Sepsi.

La echipa din Sf. Gheorghe, Vaşvari joacă din 2018, iar în campionatul trecut a reuşit şi cea mai bună performanţă, clasarea pe locul 4 şi calificarea în Conference League.

Pentru portarul Rareş Pop va fi al doilea sezon la Chindia. Portarul zălăuan a ajuns la echipa din Târgovişte în vara trecută, dar deocamdată nu a apucat să debuteze la acest nivel, fiind doar rezervă la meciuri de Liga 1.

În prima etapă, echipa la care joacă Vlad Morar se va duela cu nou-promovata CS Mioveni.

Mijlocaşul Gabriel Vaşvari va debuta cu Sepsi în noul campionat contra celor de la Academica Clinceni, iar Liviu Antal va avea ocazia să joace cu UTA împotriva lui Farul Constanţa, antrenată de Gheorghe Hagi.

Chinida Târgovişte, în lotul căreia se află portarul Rareş Pop va juca în prima etapă cu nou-promovata Rapid Bucureşti.

Programul primei etape din Liga 1:

Joi, ora 20.30: FC Botoşani – FCSB

Vineri, ora 18.30: Sepsi – Academica Clinceni

Ora 21.30: CFR Cluj – FCU Craiova

Sâmbătă, ora 18.30: Gaz Metan Mediaş – CS Mioveni

Ora 21.30: Universitatea Craiova- FC Argeş

Duminică, ora 18.30: UTA Arad – Farul Constanţa

Ora 21.30: Rapid Bucureşti – Chindia

Luni, ora 20.30: Dinamo Bucureşti – FC Voluntari

You may also like

Leave a Comment