Responsive Menu
Add more content here...


Începe adevăratul campionat de minifotbal! PROGRAMUL primei etape din Superligă

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Superliga ”Fan Courier” are la start 10 echipe, iar înainte de începerea acestei faze a campionatului, pe primul loc se află campioana Autovip Garden, care are un punct avans faţă de Dia Guard Divino


Faza preliminară din Liga A s-a terminat, astfel că la finalul săptămânii trecute sam cunoscut şi echipele calificate în Superliga de minifotbal.

Zece formaţii au obţinut calificarea în cel mai important eşalon valoric din Campionatul de Minifotbal ONIX Sălaj. Ultima formaţie este AS Venus Giurtelec, care a fost primită în Superligă, după ce Onorel Alex Service nu s-a mai înscris din cauza unui lot mai restrâns.

Cele 10 combatante au intrat în această fază a campionatului cu înjumătăţirea punctelor din Liga A. Astfel, la început de Superligă, pe primul loc se află campioana Autovip Garden, în timp ce Dia Guard Divino ocupă poziţia secundă, cu un punct mai puţin. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Rapid Peceiu, care în Liga A a avut un parcurs bun şi poate fi o candidată la locurile fruntaşe.

Dandonia, Autoland Hosu şi Unirea Mirşid sunt alte grupări ce pot emite pretenţii, având în lot jucători cu experienţă.

Prima etapă se va juca la final de săptămână, iar după disputarea celor 18 etape, primele patru clasate se califică în play-off, acolo unde vor mai disputa  încă trei jocuri. Şi echipele de pe locurile 5 – 10 vor juca în play-out, unde se vor mai disputa încă şase etape.

S-a format şi Liga a II-a

Tot din acest final de săptămână porneşte şi eşalonul secund, care are la start tot 10 echipe: Onorel Service Alex, Michelin, Gleznele Fine Marca, Brothers Team, Grand Team Şimleu, Tenaris 2014, Ianus, Voinţa Aghireş, Generalii şi Lăncierii Tăşnad. După ce a refuzat participarea în Superligă, în Liga a II-a, Onorel Alex Serive este pe primul loc înainte de prima etapă. La startul Ligii a II-a a apărut şi o echipă nouă, tocmai din judeţul Satu Mare. E vorba de Lăncierii Tăşnad, care porneşte cu zero puncte, având în vedere că nu a evoluat deloc în Liga A.

Şi în Liga a II-a, după disputarea sezonului regulat format din 18 etape, primele cinci clasate intră într-un play-off, iar echipele aflate pe locurile 6 – 10 vor evolua într-un play-out.

Punctajul cu care intră echipele în Superligă: 1.Autovip Garden 12p, 2. Dia Guard 11, 3. Rapid Peceiu 10, 4. Dandonia 9, 5. Autoland Hosu 8, 6. Squadra Azzura 8, 7. Unirea Mirşid 8, 8. Stelya Brădet 6, 9. Boldor Florex 6, 10. Venus Giurtelec 5

Punctajul cu care intră echipele în Liga a II-a: 1. Onorel Alex 6p, 2. Michelin 5, 3. Gleznele Fine 4, 4. Brothers Team 4,  5. Grand Team Şimleu  3, 6. Tenaris 2014 3, 7. Ianus 2, 8. Voinţa Aghireş 2, 9. Generalii 1, 10. Lăncierii Tăşnad 0

Programul primei etape din Superliga de minifotbal:

Vineri, ora 19.00: Autoland Hosu – Unirea Mirşid (OT)

Ora 20.00: Autovip Garden – Stelya Brădet (OT)

Ora 21.00: Dia Guard Divino – Venus Giurtelec (OT)

Ora 22.00: Squadra Azzura – Rapid Peceiu (OT)

Luni, ora 22.00: Boldor Florex Hida – Dandonia (OB)

Programul primei etape din Liga a II-a:

Vineri, ora 19.00: Brothers Team – Gleznele Fine (OB)

Ora 20.00: Tenaris – Onorel Alex Service (OB)

Ora 21.00: Grand Team Şimleu – Ianus (OB)

Sâmbătă, ora 18.00: Lăncierii Tăşnad – Generalii (OT)

Duminică, ora 17.00: Michelin – Voinţa Aghireş (OB)

You may also like

Leave a Comment