Responsive Menu
Add more content here...


Încep lucrările la Baza Sportivă din Panic

Lucrările la investiţia de peste 10 milioane de lei încep în această primăvară. Acum se asigură utilităţile în zonă pentru organizarea şantierului. Proiectul se derulează prin Compania Naţională de Investiţii

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 33 views
A+A-
Reset

În curând vor începe lucrările la unul dintre cele mai mari proiecte de investiţii din comuna Hereclean. Administraţia locală a primit finanţare de peste 10 milioane de lei, prin CNI, pentru construirea unei baze sportive TIP 1,  în localitatea Panic. S-au făcut paşi importanţi în cadrul acestui proiect, iar după ce anul trecut a primit “undă verde”, lucrările ar putea începe în curând. Licitaţia s-a finalizat, constructorul a fost desemnat şi urmează execuţia lucrărilor.

În prezent, autorităţile locale lucrează pentru aducţiunea de apă şi extinderea reţelei de energie electrică în zonă, astfel încât să poată fi organizat şantierul.

Investiţia se derulează prin Compania Naţională de Investiţii, astfel că cei de la CNI se vor ocupa de proiect, administraţia luându-şi angajamentul că asigură utilităţile pentru ca şantierul să poată fi organizat cum se cuvine.

Baza sportivă din Panic va fi amenajată în zona fostului teren de fotbal şi se va întinde pe o suprafaţă de 1,5 hectare. Va avea un teren de fotbal de dimensiuni normale cu suprafaţă sintetică, dar şi vestiare şi gradene pentru 500 de spectatori.

În zonă urmează să fie amenajat şi un teren multifuncţional pentru handbal, baschet, volei şi tenis, dar şi o parcare, alei pietonale şi spaţii verzi.

“Suntem în faza de aducţiune de apă şi curent la Baza Sportivă din Panic. În aceste zile facem autorizaţii pentru branşare pentru organizarea de şantier. Ne-am obligat prin proiect să asigurăm aceste utilităţi. În curând, constructorul poate începe lucrările”, ne-a transmis Pusok Jozsef, administratorul public al comunei Hereclean.

You may also like

Leave a Comment