Responsive Menu
Add more content here...


Încep înscrierile la BIFE-SIM 2024, evenimentul anului în industria românească de mobilier

Producătorii de mobilă din România constituiți în asociația – APMR în parteneriat cu Romexpo au lansat inițiativa ,, BIFE-SIM 2024"

by Mihai POP
0 comment 52 views
A+A-
Reset

Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR și Romexpo au lansat BIFE-SIM 2024, expoziția internațională care aduce la un loc întreaga comunitate a industriei de mobilă.

,, BIFE-SIM 2024″ este concepută în ideea unei expoziții internaționale la București care va avea loc în perioada 19 – 22 septembrie 2024, în Pavilionul B2, Romexpo.
Președintele Asociației Producătorilor de Mobilă din România – APMR este sălăjeanul Dumitru Blaga – director general al fabricii de mobilă ,, SIMEX” din Șimleu – Silvaniei.

Prin prezentarea gamei diversificate de produse, într-un spațiu dedicat mediului de business, expozanții BIFE-SIM contribuie la consolidarea și dezvoltarea continuă a reputației industriei românești de mobilă.

Evenimentul va aduce la un loc întreaga comunitate a industriei de mobilă.

Lansarea ideii târgului de mobilă ,, BIFE-SIM 2024″, avut loc săptămâna trecută, în prezența Consiliului Director al APMR și reprezentanții la vârf ai Romexpo, unde au participat conducerile Cluster Mobilier Transilvan – CMT, Cluster Regional al Lemnului – PRO WOOD, Asociația Industriei Lemnului – PROLEMN, Asociația Română pentru Design și Inovație.

În cadrul acțiunii se vor reuni profesioniștii din industria mobilei și a produselor din lemn, după cum arată și sloganul celei de-a 32-a ediții a BIFE-SIM, respectiv,, Crafting enduring connections”.

Invitația pentru participarea la această expoziție a fost exprimată de către organizatorii și inițiatorii ei, astfel:

„Haideți la BIFE-SIM 2024! Trebuie să arătăm forța industriei noastre. Este nevoie să ne vedem și să fim văzuți. Știm să facem mobilă și nu putem accepta să ne bată cineva la noi acasă. Sper să găsiți resursele necesare și dorința de a fi prezenți la singurul eveniment care reunește întreaga comunitate a industriei de mobilă”, este îndemnul președintelui APMR, Dumitru Blaga.

,,Vă punem la dispoziție cadrul perfect pentru promovarea produselor și serviciilor în fața unui public vast, format din profesioniști din industrie, investitori și potențiali parteneri de afaceri. Împreună ne luăm un angajament ferm pentru un viitor propice inovației și progresului în industria mobilei“, transmite și Mihai Costriș, director executiv ROMEXPO.
„Imaginea mobilei românești și a industriei noastre pleacă de la București. BIFE-SIM nu este doar expoziția APMR și a Romexpo, este evenimentul industriei românești de mobilă. Noi pregătim scena pe care dumneavoastră vă puteți prezenta colecțiile noi și produsele inovative pe care le creați în fabricile din România, puteți convinge publicul specializat de potențialul industriei”, a completat Nadina Nedelea Rus, directorul executiv APMR. „Împreună putem reveni la ceea ce am fost. Noi, cei de la Romexpo, încercăm să facem lucrurile din ce în ce mai bine și suntem dispuși să colaborăm pentru a crea un eveniment de care să fim cu toții mândri”, a adăugat Daniela Sîsîn, director comercial Romexpo.

BIFE-SIM oferă o imagine de ansamblu a celor mai recente tendințe, inovații și tehnologii din sectorul mobilei, atrăgând atât participanți interni, cât și internaționali.
Avantajele participării la BIFE-SIM, sunt:

– este evenimentul emblemă al industriei de mobilă, echipamente și accesorii din România, locul în care vor fi prezenți cei mai importanți jucători din industrie.
-platformă eficientă de dialog între parteneri și concurenți în jurul celor mai noi tehnologii din industrie
-organizatorul va pune la dispoziție un spațiu special pentru interacțiune, contractare si vânzare
– asigură o campanie de promovare targetatăpentru atragerea specialiștilor din domeniu
– se vor organiza evenimente științifice dedicate profesioniștilor

Pentru alegerea spațiului de expunere, sau, o anumită amplasare în pavilion, se asigură condiții tehnice deosebite.

 

You may also like

Leave a Comment