Responsive Menu
Add more content here...


Incendii de vegetație în mai multe localități din Sălaj

Pompierii sălăjeni au intervenit, sâmbătă, la incendii de vegetaţie în câteva localităţi sălăjene, în care au ars aproximativ 17 hectare de teren.

by Mihai POP
0 comment 33 views
A+A-
Reset

În ultimele trei zile, echipajele de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj au desfășurat 67 de misiuni.

Echipajele SMURD au gestionat un număr de 50 de misiuni, care au constat în acordarea primului ajutor medical calificat de urgență și de transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

Sâmbătă după-amiază, salvatorii sălăjeni au intervenit pentru stingerea a 6 incendii  reprezentate de arderi necontrolate de vegetație uscată înregistrate în mai multe localități din județul Sălaj(Voivodeni, Sârbi, Tusa, Hășmaș și 2 în Bozna). În urma acestora au fost afectate aproximativ 17 hectare de teren.

De asemenea, în perioada sfârșitului de săptămână pompierii militari au efectuat controale pe linia prevenirii situațiilor de urgență, acțiuni de informare preventivă în teren, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor pe timpul desfășurării unui eveniment sportiv și alte tipuri de misiuni în sprijinul comunității

You may also like

Leave a Comment