Responsive Menu
Add more content here...


Încă un portar nou la HC Zalău. Jucătoarea vine de la CSM Deva

Cel puţin pe hârtie, HC Zalău a rezolvat problema pe postul de portar după plecările lui Viorica Ţăgean şi Alexandra Popescu. În ultimele zile, gruparea de sub Meseş a adus două portăriţe tinere. Ultima achiziţie este Andreea Nastasă, care vine din liga secundă

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 116 views
A+A-
Reset

HC Zalău lucrează intens la formarea lotului pentru sezonul viitor, dar deocamdată, achiziţiile importante cam întârzie să apară. Chiar dacă bugetul este mai consistent pentru stagiunea următoare, managerul Gheorghe Tadici are aceleaşi principii, de a transfera jucătoare tinere, de perspectivă.

Postul de portar a rămas deficitar la gruparea de sub Meseş, după ce – la finalul campionatului trecut – Viorica Ţăgean şi Alexandra Popescu au părăsit echipa. Poarta a fost însă securizată rapid, în doar câteva zile fiind anunţate două transferuri.

La Zalău au ajuns Ioana Niţă, o internaţională de tineret de la CSM Bucureşti, şi Andreea Nastasă de la CSM Deva. Portăriţa de la Deva a jucat împortiva Zalăului la barajul de la Mioveni, iar Gheorghe Tadici i-a văzut calităţile, considerând-o o portăriţă de viitor.

Andreea Nastasă a făcut junioratul la CS Marta Baia Mare, făcând pasul apoi la senioare, la Minaur Baia Mare. A mai evoluat în liga secundă la CSU Oradea şi Crişul Chişinău-Criş, iar în ultimele sezoane a evoluat pentru CSM Deva, cu care a fost aproape de o promovare în Liga Florilor.

Andreea Nastasă are 26 de ani şi are la activ meciuri apărate şi în Liga Florilor, în sezonul 2021 – 2022, când a evoluat tot pentru CSM Deva.

În sezonul viitor, HC Zalău se va mai baza şi pe portăriţa Sara Rus, urmând să aibă trei portari în lot.

Andreea Nastasă vine de la CSM Deva şi este noul portar al echipei noastre. Prin acest transfer, echipa noastră şi-a securizat poarta pentru sezonul următor. Pe această cale îi dorim mult succes şi îi urăm bun venit”, a transmis HC Zalău pe pagina oficială.

You may also like

Leave a Comment