Responsive Menu
Add more content here...


Încă un egal între SCM Zalău şi CSM Olimpia Satu Mare, al patrulea în cinci meciuri

Pentru a patra oară în acest sezon, cele două echipe termină partida la egalitate. Singurul meci care nu s-a terminat egal a fost la Zalău, la începutul play-off-ul, când zălăuanii s-au impus datorită dublei lui Nikolic. A fost un meci cu două reprize total diferite. Dacă prima a aparţinut clar oaspeţilor, repriza a doua a fost a Zalăului, iar rezultatul de egalitate pare echitabil la cum s-a jucat

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.3K views
A+A-
Reset

Pentru a cincea oară faţă în faţă în acest sezon, ai zice că SCM Zalău şi CSM Olimpia Satu Mare se cunosc foarte bine. Însă, se pare că nu. Din cele cinci meciuri disputate, patru s-au terminat la egalitate, iar unul s-a terminat cu victoria Zalăului. În ultimul meci din sezonul regulat, cele două s-au întâlnit vineri după-amiază, pe Stadionul Municipal din Zalău şi au încheiat, din nou, la egalitate.

Oaspeţii din Satu Mare au început mai bine şi în primele 10 minute au avut două ocazii bune, după care Viorel Chinde a deschis scorul, în minutul 11, cu un şut imparabil. SCM a continuat să facă un joc modest, însă, trebuie precizat şi faptul că antrenorul Cristian Lupuţ a oferit şansa, încă din primul minut, jucătorilor care au prins minute mai puţine în acest sezon. Lipsa jocurilor s-a simţit, iar Zalăul nu şi-a creat nicio ocazie în prima parte, fapt ce l-a nemulţumit pe Cristian Lupuţ, antrenorul Zalăului apelând la trei schimbări la pauză.

La scurt timp au început să apară şi ocaziile, iar Zalăul a avut primul şut pe spaţiul porţii, în minutul 54, prin Raoul Cristea, dar Denis Moldovan a fost la post. La trei minute după, oaspeţii au fost o ocazie uriaşă, un sătmărean având un luft din faţa porţii libere.

Imediat după, SCM a replicat şi, Raoul Cristea a restabilit egalitatea, după o acţiune personală, purtată în banda stângă, a pătruns în careu şi a marcat.

Pe final, meciul s-a încins şi mai tare, dar Zalăul a fost mai periculoasă. Sergiu Pop a avut o şansă bună, dar a şutat mult peste (’80). Oaspeţii au replicat în minutul 84, dar portarul David Poptean a avut o intervenţie bună. A venit rândul lui Cosmin Meşter să aibă două ocazii bune, dar tabela nu s-a modificat.

În penultimul minut, CSM Olimpia a beneficiat de o lovitură liberă periculoasă. A executat impecabil Ervin Zsiga, dar şi mai impecabilă a fost intervenţia portarului David Poptean.

S-a terminat 1 – 1, al treilea rezultat de acest gen dintre cele două formaţii în acest sezon, care mai au un egal, un 2 – 2, la Satu Mare. Într-un singur joc a existat o câştigătoare, în primul meci din play-off, când dubla lui Nikolic avea să aducă victoria pentru SCM.

Una peste alta, a fost ultimul joc de pe teren propriu din sezonul regulat. Pentru SCM Zalău urmează confruntarea de la Crişul Sântandrei, după care va avea meciul din semifinalele barajului de promovarea în Liga a II-a, cel mai probabil cu Unirea Ungheni.

SCM Zalău – CSM Olimpia Satu Mare 1 – 1 (0 – 1)

Au marcat: Raoul Cristea (’60), respectiv Viorel Chinde (’11)

SCM: David Poptean – Florinel Pop, Andrei Bobaru (’46 Alex Negrean), Vlad Fărcăşan, Alex Cherecheş, Sebastian Culda (’46 Cosmin Meşter), Artur Pătraş (’46 Samuel Zimţa), Viktor Kun, Alex Micle (’60 Alex Mare), Raoul Cristea (’72 Stefan Nikolic) şi Sergiu Pop (cpt.). Rezerve: Andi Maliţa – Dejan Uzelac, Mario Geană şi David Molnar. Antrenor: Cristian Lupuţ

CSM: Denis Moldovan – Alin Burdeţ, Paul Copaci, Cătălin Oanea, Tudor Lucaci, Viorel Chinde, Cosmin Zamfir, Florin Mureşan, Nandor Pop, Andrei Zbona şi Ervin Zsiga (cpt.). Rezerve: Patric Toderean – Denis Lazăr, Emanuel Morar, Mousa Samake, Adrian Micaş, Răzvan Prodan, Gueye Mansour, Luca Sabău şi Emanuel Negru. Antrenor: Zoltan Ritli

You may also like

Leave a Comment