Responsive Menu
Add more content here...


Încă două transferuri de marcă pentru Arcada Galaţi

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1,4K views
A+A-
Reset

După ce zilele trecute şi-a asigurat serviciile lui Marian Bala, câştigătoarea Cupei României a mai adus doi internaţionali, din Muntenegru şi Serbia


 

Chiar dacă noul sezon din Divizia A1 va începe la începutul lunii octombrie, echipele cu pretenţii la primele locuri au început tare campania de transferuri. Cele mai puternice transferuri au avut loc la Tricolorul Ploieşit şi Arcada Galaţi, grupări care prin achiziţiile reuşite îşi anunţă candidatura la titlu.

La echipa de la Dunăre campaniA de transfeururi a început spectaculos, prin aducerea lui Marian Bala de la SCMU Craiova, jucător care a mai fost dorit la Galaţi şi în vara trecută.

Zilele trecute, câştigătoarea Cupei României a mai reuşit să obţină semnătura a doi internaţionali, din Muntenegru şi Serbia. Pe postul de universal a fost transferat Luka Suljagic (31 ani, 208 cm) care a mai jucat în carieră în Italia, Franţa, Rusia şi Muntenegru, iar în prezent este component al Naţionalei Muntenegrului.

Conducerea clubului a ajuns la o înţelegere şi cu libero-ul sârb Neven Majstorovic (28 ani, 192 cm) de la Partizan Vizura Belgrad, cel care este component de bază şi în naţionala Serbiei.

Din vechiul lot, la Arcada Galaţi vor mai continua Andrei Spînu, Şerban Paşcan, Filip Despotovski, Liviu Cristudor, Mihai Dumitrache, în timp ce George Zahar a revenit din Bulgaria, acolo unde a fost împrumutat.

În ceea ce priveşte banca tehnică, Jeliazkov şi-a prelungit înţelegerea, tehnicianul din Bulgaria urmând să fie ajutat în sezonul viitor tot de Marian Apostu.

You may also like

Leave a Comment