Responsive Menu
Add more content here...


Încă 10 zile de vacanţă pentru handbalistele de la HC Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Handbalistele lui Tadici vor reveni din vacanţă pe 3 iulie, când vor susţine normele de control, urmând ca din 12 iulie să înceapă cu adevărat pregătirea pentru noul sezon


Campionatul 2017 – 2018 din Liga Naţională s-a terminat în urmă cu o lună de zile, iar de câteva săptămâni, fetele de la HC Zalău au intrat într-o binemeritată vacanţă, după un sezon epuizant în care au jucat pe trei fronturi: campionat, cupă, dar şi Cupa EHF!

Valentina Panici şi colegele sale se mai pot bucura de încă 10 zile libere, urmând să revină la Zalău, pe data de 3 iulie, când sunt programate normele de control. Jucătoarele care dau un randament bun la aceste norme de control vor mai primi încă opt zile libere, în timp ce handbalistele care stau mai prost la acest capitol vor rămâne la Zalău pentru a începe deja pregătirile. Reunirea propriu zisă şi începerea antrenamentelor pentru noul sezon va avea loc pe 12 iulie.

“Avem programate acele norme de control pe 3 iulie, iar jucătoarele care le trec vor mai avea o vacanţă de opt zile. Celelalte vor rămâne la Zalău pentru a ajunge la o anumită capacitate. Vrem ca pe 12 iulie să începem  pregătirea cu toată lumea de la acelaşi nivel”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Programul de pregătire al echipei din această vară a fost deja fixat, astfel că la o săptămână distanţă de la reunire, HC Zalău va pleca în cantonament la Cheile Grădiştei, pe 19 iulie, unde jucătoarele se vor pregăti intens timp de 10 zile.

“Când va fi plecarea în cantonament, toate jucătoarele trebuie să fie pregătite cam 50-60% din capacitate”, a mai spus antrenorul Zalăului.

În luna iulie, Gheorghe Tadici va pune un mare accent pe pregătirea fizică, iar luna august va fi dedicată pregătirii tehnico-tactice, HC Zalău urmând să participe la mai multe turnee de verificare.

 

You may also like

Leave a Comment