Responsive Menu
Add more content here...


În vreme ce, la centru Alianța Dreapta Unită se pupă-n bot, în teritoriu sunt filiale din țară care demisionează tocmai din cauza acestui “mozol” politic

Filiala de Sălaj Forța Dreptei demisionează în grup, cu președintele și secretarul în frunte

by Tiberius NICODA
0 comment 59 views
A+A-
Reset

Cu greu trecută de testul validării în justiție, în perspectiva participării în alegeri, Alianța Dreapta Unită se confruntă cu o serie de demisii ale unor membri ai partidelor care o compun.

După cazul de la Sibiu, în care șeful filialei locale Forța Dreptei a plecat din partid cu câteva sute de membri, iată, istoria se repetă și la organizația Forța Dreptei de Sălaj.

Astfel, președintele și secretarul general al organizației Sălaj a partidului Forța Dreptei și-au anunțat demisia din formațiunea politică, alături de alți peste 300 de membri care o compun.

Această demisie în grup este cauzată, conform informațiilor venite din interiorul organizației de Sălaj, urmare a faptului că direcția actuală a partidului și Alianța Dreapta Unită nu mai corespunde cu viziunea și valorile pentru care au aderat la Forța Dreptei.

Ca atare, într-un recent comunicat de presă venit din partea conducerii Forța Dreptei Sălaj, se arată:

“Prin prezenta, Sorin-Alin Pop, în calitate de preşedinte şi Puşcaş Florin Mihai, în calitate de secretar general, anunţăm demisia noastră din partidul Organizaţia forţa dreptei Sălaj.

Ne-am bucurat pentru oportunitatea de a cunoaşte şi colabora cu oameni din diferite zone ale ţării şi le mulţumim pentru experienţele împărtăşite. Cu toate acestea, considerăm că este momentul să încheiem acest capitol şi să ne îndreptăm spre noi orizonturi. Vă urăm succes în toate demersurile viitoare şi sperăm că partidul va continua să prospere şi să reprezinte interesele cetăţenilor cu aceeaşi integritate”, s-a spus în declarația celor doi lideri sălăjeni.

În context, s-a argumentat că hotărârea lor vine după o serie de deliberări şi dezbateri pe tema direcţiei actuale a partidului si Alianţa Dreapta Unită:

“Această alianță nu mai corespunde cu viziunea şi valorile noastre. De asemenea, dorim să informăm că părăsim organizaţia Forţa Dreptei din Sălaj, alături de 342 de membri care şi-au exprimat, de asemenea, dorinţa de a demisiona”.

Aceştia precizează că apreciază profund sprijinul şi dedicarea celor care au fost alături de ei de la începutul acestui proiect.

De altfel, era previzibilă această mișcare, deoarece așa cum membrii și conducerea Forța Dreptei de Sălaj nu sunt de acord cu această alianță, în mod clar aceasta devine una păguboasă și inechitabilă pentru că orice beneficiu politic în cadrul unei alianțe, oricare ar fi ea, totul se împarte la doi, trei, patru, depinde de câte partide compun alianța.

Și da, categoric, împărțeala nu se face în mod egal, ci după procentele de reprezentare al fiecăruia. Și cum toată alianța Dreapta Unită, conform sondajelor are doar 10% laolaltă, vă dați seama cam cât are fiecare în parte și ce ar mai rămâne de împărțit la 3…

You may also like

Leave a Comment