În toiul nopții: Doi tineri din comuna Lozna au intrat într-o casă, i-au agresat pe proprietari și le-au furat banii

by Mihai POP
0 comment 72 views
A+A-
Reset

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Jibou au reținut doi tineri, în vârstă de 20 respectiv 33 de ani, ambii din Lozna, cercetați penal pentru tâlhărie calificată


Miercuri, 13 decembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Jibou au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de doi bărbați, de 20 și 33 de ani, ambii din comuna Lozna, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii îi bănuiesc pe cei doi bărbați, că, în noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c., în jurul orei 00.15, ar fi bătut la ușă locuinței unui bărbat de 64 de ani, din localitatea Cliț.

După ce bărbatul a deschis ușa, ar fi pătruns fără drept în locuință, l-ar fi agresat pe acesta și pe soția sa de 62 de ani și dintr-o geantă, ar fi sustras 110 lei și un portmoneu cu diverse documente și carduri bancare.

În urma agresiunii, bărbatul de 64 de ani a suferit leziuni care necesită pentru vindecare între 6 și 7 zile de îngrijiri medicale, iar soția acestuia a suferit leziuni care necesită pentru vindecare, între 8 și 9 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Jibou continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!