Importanța vorbelor constau în înțelepciunea cu care sunt spuse și acoperirea-n fapte, nu neapărat în tăria decibelilor cu care sunt rostite

Raportul de activitate pe anul 2023 al senatorului USR - Marius Virgil Bob

by Tiberius NICODA
0 comment 156 views
A+A-
Reset

Unul dintre cei mai activi în spațiul public, distinsul senator din partea USR de la Sălaj, Domnul Virgil Marius Bob, a postat pe pagina sa de Facebook următoarele:
“Așa cum am mai spus până acum, sunt în al treilea an de mandat de senator al Sălajului.
E o mare responsabilitate care îmi conferă instrumentele politice prin care pot să ajut județul și zona din care mă trag, oamenii locului.
Suportul meu ca parlamentar merge și spre orice problemă a societății noastre.
Am avut în această perioadă nenumărate întâlniri cu oamenii simpli, cu profesioniștii din diferite domenii care mi-au semnalat diverse probleme atât din branșa lor dar și anomalii legislative. În măsura posibilităților mele și prin instrumentele care le am la îndemână: interpelări și întrebări către ministere si instituții, adrese oficiale, modificări și completări legislative, lobby, încerc să rezolv aceste probleme.
Eu am depus în această sesiune parlamentară 2 inițiative personale de propuneri legislative. La alte 18 am fost co-inițiator dar am oferit suport juridic la formularea lor. Din cele propuse de noi, USR, nici una din inițiative nu a ajuns la promulgare, deoarece fiind în an pre-electoral, se ascute lupta politică între cei care conduc și noi, Opoziția. Deși interesul societății și cetățenului român trebuie să primeze.
Chiar cu șanse minime de a ajunge legi, sper că acestea pot induce idea că se poate și altfel, că vor avea efecte în societatea românească și vor suscita interesul celor implicați.

Așa cum am mai spus deja, agenda mea ca parlamentar are obiective de interes iscate din experiența mea socială și profesională. Reducerea fiscalității, protecția persoanelor vulnerabile, un sistem de educație și sănatate accesibil și corect, pensii echitabile, pârghii legislative și nu numai de ajutor în dezvoltarea Sălajului, rămân cele mai importante în activitatea mea atât la Senatul României cât și în Circumscripție.

După activitatea de la Senat, sunt prezent de joia până sâmbăta la biroul parlamentar din Zalău de pe strada Parcului nr. 4
De câte ori sunt solicitat particip la întâlniri cu cetățenii simpli dar și cu profesioniștii din diferite domenii. Încerc să fac cât pot de mult bine din poziția mea de senator al Sălajului”.
Pe pagina Domnului senator găsiți un raport mai tehnic al activității sale parlamentare din ultima parte a anului 2023.

De asemenea, pagina de socializare a dânsului conține informații din întâlnirile avute sau evenimentele unde a fost prezent.

You may also like

Leave a Comment