Responsive Menu
Add more content here...


Impact violent între o autocisternă și o autoutilitară între localitățile Pericei și Vârșolț

Un TIR încărcat cu combustibil şi o autoutilitară au fost implicate într-un accident rutier, luni, pe D.N. 1 H, între localitățile Pericei și Vârșolț. Traficul în zonă a fost blocat

by Mihai POP
0 comment 2.7K views
A+A-
Reset

Potrivit Centrul INFOTRAFIC, pe DN 1H Jibou-Nușfalău, la kilometrul 58, între localitățile Pericei și Vârșolț, un autoturism a acroșat o autocisternă încărcată cu carburant.

În urma evenimentului  persoana din autoturism a fost rănită și a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

Din fericire nu au fost scurgeri de carburant din autocisternă.

Ce spune Poliția

Conform IPJ Sălaj, la data de 20 mai a.c., în jurul orei 09.51 pe D.N. 1 H, între localitățile Pericei și Vârșolț, un bărbat de 43 de ani, din localitatea Șimleu Silvaniei, conducea o autocisternă.

În împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoutilitara care se deplasa în fața sa, condusă de un bărbat de 36 de ani, din localitatea Badon, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, autoutilitara a pătruns pe sensul opus de circulație, iar pentru a evita coliziunea cu aceasta, un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din localitatea Crasna, a pătruns în șanțul din afara părții carosabile.

Deși inițial se vorbea de o victimă, soferița de pe autoturism, IPJ Sălaj ne-a precizat că femeia a fost teafară și nevătămată.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Fotografie cu caracter ilustrativ.

You may also like

Leave a Comment