Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Iluminat public modern la Jibou. Primăria finalizează un proiect în valoare de 13 milioane de lei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Lucrările de modernizare a iluminatului public au început în primăvară, iar în prezent sunt finalizate în proporţie de peste 90 %. Finanţarea a fost obţinută prin fonduri europene, iar lucrări mai sunt de executat pe două străzi din oraş


Oraşul Jibou a cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani şi continuă să devină un oraş modern, în care infrastructura este pusă la punct, iar condiţiile sunt tot mai bune. Unul dintre proiectele majore la care a lucrat administraţia locală a fost al iluminatului public. Siguranţa cetăţenilor primează la Jibou, astfel că un iluminat public modern era necesar în oraş.

Astfel, primarul Dan Ghiurco, alături de viceprimarul Vlad Paşcalău şi echipa din Primăria Jibou au reuşit să obţină finanţare din fonduri europene pentru proiectul de modernizare al iluminatului public, proiect a căruia valoare are aproximativ 13 milioane de lei.

Lucrările au început în primăvară, iar în prezent sunt finalizate în proporţie de 90 %. Investiţia nu se raportează doar la oraşul Jibou, ci şi în satele aparţinătoare oraşului de pe Someş.

Proiectul se află într-un stadiu destul de avansat, mai urmând să fie executate lucrări pe Strada Nuferilor şi pe Strada Stadionului, însă, până la final de an, administraţia locală speră să finalizeze acest proiect.

Este o investiţie care şi-a dovedit deja eficienţa, în special pe străzile Firizei şi Câmpului, unde iluminatul a fost realizat cu panouri fotovoltaice, calitatea iluminatului fiind apreciată de cetăţenii care locuiesc în zonele respective.

“Pentru siguranţa cetăţenilor şi pentru a da o altă <LUMINĂ> străzilor şi arterelor din oraş, Primăria oraşului Jibou derulează o investiţie extrem de utilă. Este vorba despre modernizarea iluminatului public, lucrare care a început în primăvară şi în momentul de faţă este realizată în proporţie de 90 la sută. Proiectul de modernizare a iluminatului public este derulat din fonduri europene şi are o valoare de aproximativ 13 milioane de lei”, a declarat primarul Dan Ghiurco.

You may also like

Leave a Comment