Responsive Menu
Add more content here...


Ilie Bolojan susține echipa liberală Dinu Iancu Sălăjanu – Claudiu Bîrsan pentru CJ Sălaj și Primăria Zalău

Președintele Consiliului Județean Bihor și lider al PNL Bihor, Ilie Bolojan, s-a aflat astăzi într-o vizită în Sălaj, pentru a susține echipa liberală propusă pentru Consiliul Județean Sălaj și Primăria Municipiului Zalău

by Mihai POP
0 comment 167 views
A+A-
Reset

Ilie Bolojan, președinte al Consiliului Județean Bihor și lider al PNL Bihor, s-a aflat, astăzi, în județul Sălaj, pentru a susține echipa liberală propusă pentru Consiliul Județean Sălaj și Primăria Municipiului Zalău.

În cadrul întâlnirilor avute, Bolojan a subliniat importanța proiectelor de infrastructură implementate de CJ Sălaj, a parteneriatelor solide și a continuității în administrație pentru dezvoltarea durabilă a județului nostru.

🤝 “Mă aflu astăzi, aici, în primul rând, din respect pentru locuitorii Sălajului, un județ vecin și prieten cu Bihorul, un județ încărcat de istorie. În al doilea rând, am venit din prietenie față de Dinu Iancu-Sălăjanu și Cristian-Claudiu Bîrsan, să discutăm foarte deschis despre administrație și despre dezvoltarea județelor noastre. Îl felicit pe Dinu Iancu-Sălăjanu pentru proiectarea și definitivarea rețelelor de drum expres în zona de nord, un demers esențial care va asigura că Sălajul se află pe rutele de transport majore. Conectarea de la Jibou înspre rețeaua de drumuri de mare viteză este crucială, deoarece, fără o astfel de legătură, riști să ne confrunți cu un deficit de dezvoltare pe termen lung.
Parteneriatul între administrațiile locale este o condiție fundamentală pentru dezvoltarea oricărui județ, întrucât fără o colaborare eficientă se ratează oportunități, perdantul principal fiind cetățeanul. Rezultatele obținute în Bihor în toți acești ani s-au datorat, pe de o parte, majorității stabile pe care am avut-o atât la Primăria Oradea, cât și la CJ Bihor, dar și continuității mandatelor. Pe aceia dintre dumneavoastră care ați văzut lucrurile bune realizate în Bihor și aveți încredere în mine, vă îndemn să acordați votul echipei PNL Sălaj la Consiliul Județean Sălaj și Consiliul Local Zalău, pentru a putea fi în serviciul sălăjenilor și în anii următori”, a transmis Ilie Bolojan, în cadrul unei conferințe de presă.

You may also like

Leave a Comment