Iarna nu e ca vara, chiar dacă ai fost Președinte

by Tiberius NICODA
0 comment 194 views
A+A-
Reset

Motto: Viața este ca o piesă de teatru: nu contează cât de mult durează, ci cum se desfășoară. – Seneca

Aflăm pe surse, că fostul Președinte Traian Băsescu, a fost afectat de o gripă de tip A

Potrivit cotidianului “NAȚIONAL”, Traian Băsescu (72 ani) se află internat la Spitalul Militar din București, fiind diagnosticat cu o puternică viroză pulmonară. Fostul preşedinte al României se află sub tratament, starea sa fiind stabilă.

Gripa poate fi cauzata de 3 tipuri de virusuri: A, B, C. Cele mai usoare simptome ale gripei sunt cauzate de tipul de virus C. Tot în cazul tipului C nu apar complicatii ale bolii.

Pe de altă parte, tipurile A şi B de virus dau o formă de boală mult mai severă.

Dar din păcate, boala nu ține cont nici de statutul sau funcțiile sau de averea beteagului pe care îl atacă fără milă, asta nu înțeleg mulți dintre cei care au fost, sunt sau se visează pe cai mari și veșnici.

Desigur și ca Președinte, ca fost sau viitor, te poți ca să te betegești, unii de gripă, alții de șale, alții de jale, unii de grave intoxicații cu plumbi cum a pățit-o ciuruitul fostul nostru conducător în ajunul de Crăciun de la 1989.

Astfel, există momente de cumpănă în existența fiecărui om, neom, când e momentul, pe lângă clasicele tratamente, să se întrebe creștinește, pe latură spirituală și karmică, de unde i se trage?

Ce-și poate reproșa? Și dacă nu sincer, nu are ce să-și reproșeze, atunci, ei bine, asta e! O întâmplare, dar cu tâlc, care te învață ca nimic și nimeni nu-i invincibil și nici veșnic!

Noi, îî urăm ca să se facă bine pentru sine și cei dragi lui și-i însoțim gândurile noastre cu zicala unui simpatic și înțelept senator fost de la Sălaj, care zicea generic, existențial cu referire la mersul vieții, ceva de genul: “La tăți vă vine rândul!”.

You may also like

Leave a Comment