Responsive Menu
Add more content here...


Ianus învinge Faimoşii la capătul unui meci cu 15 goluri marcate!

by Mihai POP
0 comment 53 views
A+A-
Reset

Mihai Ardelean a fost omul meciului, jucătorul de la Ianus reuşind să înscrie nu mai puţin de 5 goluri din totalul de 9 reuşite de echipa sa în victoria contra celor de la Faimoşii


Seria meciurilor amicale de la Bazele Sportive Onix au continuat şi la finele săptămânii trecute când au avut loc nouă partide de verificare, echipele fiind dornice de a se menţine în formă în vederea participării în noul sezon competiţional ce va debuta cel mai probabil la sfârşitul acestei veri.

Până atunci, echipele fac meciuri de verificare cu gândul la meciurile oficiale, iar de fiecare dată, spectacolul este garantat. Şi în ultima săptămână s-au marcat goluri multe şi au fost meciuri de toate felurile, de la victorii clare, la meciuri strânse şi chiar un rezultat de… 0 – 0.

Mai rar ne este dat să întâlnim un scor alb la meciurile de minifotbal, dar uite că se poate. Protagonistele acestui 0 – 0 au fost Autoland Hosu şi Rapid Peceiu, formaţii care s-au anihilat reciproc şi a căror defensive au rezistat eroic, în timp ce problemele au fost la finalizare în ambele părţi.

La polul opus s-a aflat disputa dintre Ianus şi Faimoşii, meci cu nu mai puţin de 15 goluri marcate, cele mai multe dintre partidele disputate în ultima săptămână.

Mihai Ardelean a fost one man show la Ianus, reuşind să înscrie nu mai puţin de 5 goluri din totalul de 9 reuşit de echipa sa.

De partea cealaltă, Radu Mezei a reuşit un hattrick. Goluri multe au fost şi la meciul din Tenaris şi River Plate, partidă încheiată cu victoria celor de la Tenaris. Vasile Popa, George Marian şi Nicolae Micle au marcat câte 4, 3, respectiv 2 goluri pentru o victorie cât se poate de clară în faţa celor de la River Plate.

S-a înscris mult şi la disputa dintre Generalii şi Sport Boys, însă, cele două echipe au optat să joace meciul fără arbitri, astfel că marcatorii acestei partide vor rămâne cunoscuţi doar pentru cei prezenţi la faţa locului.

Unirea Hida a reuşit un succes clar în faţa celor de la 94 Generation, meci în care pentru hidani a strălucit Sergiu Elekes, autor a nu mai puţin de 4 goluri.

După eşecul cu Dodecor Cehu Silvaniei, Juniorii Creaca s-au mobilizat mai bine de această dată şi au reuşit să obţină o victorie împotriva celor de la Sporting Peceiu. George Marian a reuşit o dublă, în timp ce Antonio Marian şi Raul Bălan au completat lista marcatorilor. 

Pentru echipa din Peceiu au înscris Dorin Bonţe şi Raul Vedinaş.Meciuri ceva mai strânse au avut loc duminică seara, ambele încheiate cu victorii la un gol diferenţă. Mai întâi a avut loc disputa dintre Milionarios şi BT Royal, un meci de care pe care, decis în final de golul înscris de Alin Todoruţ.

A urmat disputa dintre Lupii Racâş şi Cetăţenii, un meci spectaculos, cu multe faze de poartă. Echipa din Racâş s-a aflat mereu în avantaj după ce Cristian Şomai a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă. Cetăţenii au încercat să revină pe tabelă, iar Ionuţ Breban a reuşit o dublă. Însă, pe final, Cristian Moldovan a marcat pentru 4 – 2, după o cursă excelentă purtată în banda dreaptă, iar golul lui Dobocan a contat doar pentru statistică. 

Ultimul amical al săptămânii trecute s-a disputat între Brădet SQD şi Sporting Peceiu, meci câştigat de echipa din Brădet.

Rezultatele şi marcatorii meciurilor amicale din ultima săptămână:

Ianus - Faimoşii                                 9 – 6

Au marcat: Mihai Ardelean (5), Paul Hanga, Cristian Marincaş, Kaszta Adrian şi Paul Barbur, respectiv Radu Mezei (3), Marius Meleg (2) şi Mihai Gog

Juniorii Creaca - Sporting Peceiu                4 – 2

Au marcat:  George Marian (2), Antonio Marian şi Raul Bălan, respectiv Dorin Bonţe şi Paul Vedinaş

 Autoland Hosu – Rapid Peceiu             0 – 0

Unirea Hida – 94 Generation        6 – 2 

Au marcat: Sergiu Elekes (4), Bogdan Forna şi Andrei Petruş, respectiv Vlad Paşcalău şi Andrei Pop

Generalii – Sport Boys                       7 – 5

Dodecor – Sporting Peceiu           4 – 2 

Au marcat: Vlad Domuţa (2), Ionuţ Crişan şi Andrei Bota, respectiv Tonko Robert şi David Ţirlea

Tenaris - River Plate                        9 – 4

Au marcat: Vasile Popa (4), George Marian (3) şi Nicolae Micle (2), respectiv Alex Nerţan (3) şi Raul Mureşan

Milionarios – BT Royal                    4 – 5

Au marcat: Cristi Marincaş (2), Miclăuş şi Cristian Boiti respectiv Octavian Ardelean (3), Victor Ardelean şi Alin Todoruţ

Lupii Racâş – Cetăţenii                    4 – 3

Au marcat: Cristian Şomai, Sebastian Matyus, Tiberiu Giurgiu şi Cristian Moldovan respectiv Ionuţ Breban (2) şi Vlad Dobocan

Brădet SQD – Sporting Peceiu 10 – 6

Au marcat: DeFrancesco Lorenzo (5), Mihai Bălăjel (4) şi Mihai Cristea respectiv Sergiu Ardelean (2), Cosmin Cuibuş (2), Claudiu Chira şi Iosif Iepure

You may also like

Leave a Comment