I-au oferit o mână de ajutor, iar cu cealaltă i-au furat banii din portmoneu: un bărbat din Jibou a rămas fără bani

by Mihai POP
0 comment 51 views
A+A-
Reset

Polițiștii au fost anunțați de un bărbat de 48 ani din Jibou că persoane necunoscute i-ar fi sustras bani dintr-un portmoneu. Victima a comunicat polițiștilor că în timp ce doi bărbați de 42 de ani, din Jibou și un tânăr de 27 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș l-au ajutat să transporte o canapea la imobilul în care locuiește, profitând de neatenția sa, i-au sustras 780 de euro


Vineri, 22 decembrie a.c., la ora 01.14, polițiștii din Jibou au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de un bărbat de 48 de ani din Jibou că, persoane necunoscute i-ar fi sustras bani dintr-un portmoneu.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Jibou au identificat cu operativitate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 42 de ani, din Jibou și un tânăr de 27 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, care, în timp ce l-au ajutat să transporte o canapea la imobilul în care locuiește, profitând de neatenția sa, i-au sustras 780 de euro dintr-un portmoneu lăsat pe o masa din incinta locuinței.

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii sălăjeni și restituit proprietarului.

În cauză, polițiștii din Jibou au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!