Responsive Menu
Add more content here...


Hoț la 13 ani. A furat un portofel cu acte și bani dintr-o mașină parcată pe o stradă din localitatea Marin

by Mihai POP
0 comment 55 views
A+A-
Reset

Un minor de 13 ani, din comuna Munteni, județul Galați, este cercetat de polițiștii din Crasna după ce acesta a furat un portofel cu acte și bani din mașina unui bărbat din localitatea Cernavodă, județul Constanța, în timp ce era parcată pe o stradă din localitatea Marin


Duminică, 23 iulie a.c., la ora 13.30, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna au fost sesizați în urma unui apel primit prin S.N.U.A.U. 112 de la un bărbat din localitatea Cernavodă, județul Constanța, cu privire la faptul că, în jurul orei 13.20, o persoană necunoscut i-ar fi sustras un portmoneu cu acte și bani, din autoturismul proprietate personală, parcat în fața unui imobil din localitatea Marin.

Polițiștii din Crasna s-au deplasat cu operativitate la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă și în urma cercetării efectuate, au identificat la scurt timp de la comiterea faptei persoana bănuită de comiterea acesteia, ca fiind un tânăr de 13 ani, din comuna Munteni, județul Galați, acesta fiind depistat pe un teren viran din localitatea Marin.

Polițiștii au recuperat portmoneul sustras și l-au restituit proprietarului.

Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna continuă cercetările în cauză sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

*

ATENȚIE!

 Polițiștii rutieri sălăjeni le reamintesc conducătorilor auto că, potrivit modificărilor aduse Codului Penal, conducătorul auto aflat sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive ori fără a deține permis de conducere și care provoacă un accident rutier soldat cu decesul victimei, va fi condamnat la închisoare cu executare, fiind eliminată posibilitatea de a fi condamnat cu suspendarea executării pedepsei.

*

Apelul de urgenţă, prin care ne găsiţi mereu la datorie,

este

112 – APEL DE URGENŢĂ

You may also like

Leave a Comment