Responsive Menu
Add more content here...


Hoț de băuturi alcoolice de pe rafturile magazinelor, prins de către polițiștii din Zalău

Un bărbat din comuna Sălățig a fost reținut după ce a fost prins de polițiștii de trei ori, în flagrant delict, în timp ce ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice din incinta a trei societăți comerciale din municipiul Zalău

by Tiberius NICODA
0 comment 314 views
A+A-
Reset
În perioada martie – iunie 2024,  un bărbat în vârstă de 43 de ani din localitatea Deja, comuna SĂLĂȚIG,  a fost surprins de către polițiști de trei ori, în flagrant delict, în timp ce ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice din incinta a trei societăți comerciale din municipiul Zalău.
Urmare a documentării activităților infracționale și a  administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău  în data de 2 iulie 2024 au dispus reținerea bărbatului în cauză pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. Bărbatul este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de furt, în formă continuată.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, continuă în acest caz cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului reținut.
Amintim aici că, pe  întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
(Atenție! Pozele sunt cu caracter ilustrativ.)

You may also like

Leave a Comment