Responsive Menu
Add more content here...


Horoscop de weekend 13-14 august 2022. Zodia Fecioară pleacă în vacanță, iar zodia Săgetător primește o lecție

by Mihai POP
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Horoscop de weekend 13-14 august 2022. Zodia Fecioară pleacă în vacanță, iar zodia Săgetător primește o lecție. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru zilele acestea, în funcție de zodie

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o zi deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop de weekend 13-14 august 2022. Zodia Fecioară pleacă în vacanță

Berbec

Niște persoane în care ți-ai pus baza îți trag clapa fix când îți este lumea mai dragă. Din fericire, mai sunt destui cei care sunt gata să îți sară în ajutor la nevoie.

Taur

Te decizi să mai stai și pe acasă, după câteva zile epuizante. Din păcate pentru tine însă, planul tău nu iese așa cum îți doreai, pentru că apar niște drumuri neprevăzute de făcut.

Gemeni

Scoți bani mulți din buzunar, dar nu ai de ales. Sunt multe cheltuieli care trebuie achitate la final de săptămână, așa că încerci să îți împarți fondurile cât mai bine posibil.

Rac

Horoscop de weekend 13-14 august 2022. Petreci mai mult timp alături de cei dragi, vă distrați așa cum nu ați mai făcut-o de multă vreme și vă amuzați pe cinste.

Leu

Primești niște surprize frumoase din partea celor dragi sau niște cadouri prețioase. Simțeai nevoia să mai fii și în centrul atenției, așa că aceste două zile te bucură enorm.

Fecioară

Bucurie mare pentru tine în acest weekend! Ai parte, în sfârșit, de puțin timp liber, așa că te decizi să îți iei o mică vacanță. Îți era dor să te relaxezi și te cam săturasei de atâta muncă.

Zodia Săgetător primește o lecție

Balanţă

Horoscop de weekend 13-14 august 2022. Încerci să păstrezi un echilibru între două persoane dragi care nu se suportă, dar nu reușești să stingi acest conflict. Cel mai bine este să mergi pe calea de mijloc și să nu alegi o tabără sau alta.

Scorpion

Simți că nu ți-ai mai acordat suficient timp și spațiu personal în ultima vreme, așa că profiți din plin de acest weekend ca să faci doar ceea ce îți place ție cu adevărat.

Săgetător

Primești o lecție valoroasă din partea unui necunoscut întâlnit întâmplător. Ești convins/ă că soarta ți l-a scos în cale, ca să îți arate drumul pe care trebuie să pornești mai departe.

Capricorn

Mare atenție la carieră, pot apărea obstacole care să te îndepărteze de drumul pe care ți-l dorești. Dacă te gândești de două ori înainte să iei o decizie, ai mari șanse să treci cu succes peste probleme.

Vărsător

Horoscop de weekend 13-14 august 2022. Stai la taclale cu prietenii sau cu partenerul de viață, în legătură cu niște aspecte mai sensibile din viața ta. Înțelegi niște situații mai bine decât în trecut.

Peşti

Te trezești că o persoană apropiată simte mai multe pentru tine decât o simplă prietenie. Depinde doar de tine cum va evolua această situație de acum încolo.

Sursa: informeria

You may also like

Leave a Comment