Responsive Menu
Add more content here...


Horea Margin şi-a donat premiul de la Cupa Welther – Bavaria Gold pentru Patrick, băieţelul Valeriei Motogna

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 39 views
A+A-
Reset

După ce a câştigat nivelul 8 la simplu şi a fost finalist la dublu, Horea Margin a donat câştigurile sale pentru băieţelul Valeriei Motogna, cel care la doar 1 an şi 10 luni a fost diagnosticat cu leucemie


Horea Margin s-a descurcat excelent la Cupa Welther – Bavaria Gold şi a reuşit să câştige nivelul 8 la simplu, fiind finalist şi la nivelul 8 de dublu. Tenismenul în vârstă de 25 de ani şi-a trecut în palmares două medalii, la cele mai înalte nivele ale competiţiei desfăşurate la baza Transilvania Tenis Club.

Zălăuanul a participat la acest turneu cu un singur gând, acela de a dona eventualul câştig pentru Patrick, băieţelul fostei handbaliste Valeria Motogna. Patrick – de doar 1 an şi 10 luni are leucemie mieloblastică!

Copilul a fost diagnosticat cu această boală grea în data de 5 aprilie şi împreună cu mama sa se află deja în Italia, la o clinică din Genova. Horea Margin a donat câştigul de la turneu, dorind să fie alături de micuţul Patrick, dar şi de părinţii acestuia.

“Vreau să ne susţinem unii pe alţii. Trebuie să ne ajutăm între noi. Am participat la turneu doar cu acest gând, de a dona eventualul câştig pentru Patrick. Nimeni nu merită să treacă prin aşa ceva. Cineva este acolo sus şi nu doarme şi cu siguranţă îl va ajuta şi pe Patrick. Mi-aş dori să fim mai uniţi, toţi sportivii din Sălaj şi să nu mai fie dispute între ramurile de sport diferite sau chiar în aceeaşi ramură sportivă, când ar trebui să fie unitate”, ne-a declarat tenismanul.

Horea Margin este absolvent al Şcolii de Antrenori de la Bucureşti. A fost antrenor la Hoia Tennis Club în Cluj-Napoca, iar din 2020 este antrenor la ACS Sergiu Carp Tennis Club.

You may also like

Leave a Comment