Responsive Menu
Add more content here...


Horaţiu Cosma, candidat pe lista Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Zalău – “Autostrada A3 Transilvania ar putea fi coloana vertebrală de modernizare a Sălajului, dar PSD și PNL o fracturează de 20 de ani”

by Stirile din Salaj
0 comment 78 views
A+A-
Reset

Doar 13km din cei 80 sunt finalizați între Nușfalău și Suplacu de Barcău, și ăia începuți de USR în 2021. Între Poarta Sălajului și Cluj șantierul început tot de USR în 2021 din bani europeni din PNRR bate pasul pe loc și e departe de finalizare, cu alunecări de teren fără constructor și cu un progres total necorespunzător.

Iar între Poarta Sălajului, Zalău și Nușfalău, Grindeanu a anulat o licitație în 2023, iar a doua nu are constructor desemnat la un an și jumătate de la lansare, cu amânare după amânare.

Cât despre centura Zalău care să scoată traficul, poluarea și zgomotul din oraș, întârzierile sunt și mai grave. Șantierul a pornit tot în 2021, tot de către USR, trebuia să fie gata in 2023, dar după un an de întârziere e abia la 60%, fără o palmă de asfalt.

Centura Zalău și Autostrada Transilvania ar putea aduce Zalăul la jumătate de oră de Cluj-Napoca sau Oradea, ar putea atrage mari investitori care să ofere locuri de muncă bine plătite, întreg județul ar putea înflori, iar tinerii ar găsi din nou motive solide pentru care să se întoarcă acasă.

Dar PSD și PNL nu vrea asta. Ceea ce face această stângă comasată prin ignorarea autostrăzii este un atentat la bunăstarea fiecărui sălăjean. Însă pe 9 iunie vor primi la vot nota de plată de la toți cetățenii sătuli de promisiunile lor mincinoase.

Sălajul trebuie să ajungă un județ modern, de care toți cetățenii să fie mândri. Alianța Dreapta Unită USR-PMP este singura opțiune care poate reda speranța pentru acest mai bine.

Votați pe 9 Dreapta Unită pe toate cele 5 buletine de vot pentru un Zalău, un Sălaj și o Românie modernă! 

 

Materiale comandate de Partidul Uniunea Salvați România Filiala Salaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unita USR-PMP”) și realizate de operatorul economic SC Personal Adviser Communication SRL. Cod unic de identificare: 21240009

You may also like

Leave a Comment