Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău vrea să obţină la Craiova primele puncte din deplasare

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 30 views
A+A-
Reset

Gruparea de sub Meseş are trei victorii şi şapte înfrângeri în primele zece etape din Liga Florilor, iar cele trei victorii au venit pe teren propriu. Fetele lui Tadici speră să “spargă gheaţa” la Craiova şi să obţină în Bănie primele puncte în deplasare în acest sezon

Azi, ora 11.30, Sala Polivalentă din Craiova: SCM Unversitatea Craiova – HC Zalău


Cu trei etape rămase de disputat până la finalul turului, HC Zalău se află pe loc de baraj în Liga Florilor şi are parte de un sezon dificil în care pare mai degrabă că luptă pentru evitarea retrogradării decât pentru un loc în jumătatea bună a clasamentului.

De altfel, în primele 10 etape din campionat, sălăjencele au obţinut trei victorii, suferind şapte eşecuri. Toate victoriile au venit pe teren propriu, în confruntările cu Dacia Mioveni, CSM Tg. Jiu şi CSM Slatina, echipe aflate şi ele în lupta pentru supravieţuire.

Cum până acum nu a obţinut nici măcar un punct în deplasare, HC Zalău speră să spargă gheaţa în etapa a XI-a, când se va deplasa în Oltenia, pentru duelul cu SCM Craiova.

Meciul va avea loc joi, de la ora 11.30, în Sala Polivalentă din Craiova. Este un meci de care pe care, ambele echipe având nevoie de victorie.

Stările de spirit sunt diferite în cele două tabere, iar dacă SCM Craiova vine după o victorie extrem de importantă pe terenul Măgurii Cisnădie, Zalăul lui Tadici vine după un eşec usturător suferit pe teren propriu cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Însă, dacă e să ne luăm după ultimele cinci jocuri, aici, HC Zalău stă ceva mai bine. Astfel, oltencele au obţinut o singură victorie în ultimele cinci jocuri, cea cu Cisnădie, în timp ce sălăjencele s-au impus în două din ultimele cinci jocuri, cu CSM Tg. Jiu şi CSM Slatina.

Înaintea duelului direct, SCM Craiova se află pe locul 8 în campionat, cu 12 puncte, având patru victorii şi şase eşecuri în primele 10 etape. De cealaltă parte, HC Zalău se află pe locul 12, loc de baraj, cu 9 puncte acumulate. Partida va fi arbitrată de bucureştenii Theodor Serbu şi Andrei Vasilescu. Observator va fi A. Eremia din Gorj.

You may also like

Leave a Comment