Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău transferă din liga secundă

Gruparea antrenată de Gheorghe Tadici îşi completează lotul cu o jucătoare care în ultimii patru ani a evoluat pentru CSM Galaţi. Cristina Alexandra Andriţa este noua achiziţie la formaţia din Sălaj, care are 30 de ani şi joacă pe postul de inter

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1,4K views
A+A-
Reset

Consiliul Judeţean Sălaj a anunţat că pentru sezonul 2024 – 2025, HC Zalău va beneficia de un buget mult mai consistent. În condiţiile date, pretenţiile pentru noua stagiune trebuie să fie altele, iar salvarea de la retrogradare nu mai poate fi un obiectiv.

Fanii aşteaptă acum şi câteva transferuri importante, care să ridice nivelul echipei. Prima achiziţie a fost Mouna Jlezi, care a revenit la HC Zalău de la Măgura Cisnădie.

Al doilea transfer anunţat de gruparea de sub Meseş este o handbalistă care vine din liga secundă. Interul Cristina Alexandra Andriţa, în vârstă de 30 de ani, este noa achiziţe a echipei lui Gheorghe Tadici. Este vorba de o jucătoare care în ultimii 4 ani a jucat pentru CSM Galaţi.

Handbalista a jucat pentru CSM Galaţi şi în Liga Naţională, iar într-un meci cu campioana CSM Bucureşti a marcat 11 goluri.

A fost cea mai bună marcatoare de la CSM Galaţi, iar în cariera sa, jucătoarea a mai evoluat pentru HCM Rm. Vâlcea, CSM Bistriţa şi Minaur Baia Mare.

Cristina Andriţa a fost dorită de Gheorghe Tadici la Zalău şi anul trecut, însă atunci jucătoarea se afla sub contract cu CSM Galaţi.

Anul trecut, într-o partidă din Liga Naţională, dintre CSM Galaţi şi HC Zalău încheiată la egalitate, scor 24 – 24, Cristina Andriţa a fost cea mai bună marcatoare a Galaţiului, marcând 8 goluri în poarta Zalăului.

„Ne bucurăm să vă anunțăm că jucătoarea Cristina Alexandra Andrița a semnat cu echipa noastră!S-a remarcat in ultimele 4 sezoane la CSM Galați unde a fost in fiecare sezon golghetera echipei. Aceasta a mai evoluat pentru echipe precum HCM Râmnicu Vâlcea, CSM Bistrița, Minaur Baia Mare. Pe această cale îi dorim mult succes și să ii urăm un bun venit”, a transmis HC Zalău.
Foto: Sportul Ilustrat

You may also like

Leave a Comment