Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău transferă de la CSM Bucureşti!

Pentru noul sezon, gruparea sălăjeană şi-a asigurat serviciile portăriţei Ioana Niţă, care vine de la echipa de junioare I a formaţiei din capitală. Noul goal-keeper de la HC Zalău este o internaţională de tineret, care în această lună va participa cu Naţionala mică la Campionatul Mondial

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1,6K views
A+A-
Reset

După turneul de baraj de la Mioveni, jucătoarele de la HC Zalău au intrat în vacanţă. Dacă handbalistele se bucură în această perioadă de timp liber, conducerea are mult de muncit la formarea lotului pentru sezonul 2024 – 2025.

În condiţiile în care şi susţinerea financiară va fi mult mai consistentă, managerul Gheorghe Tadici are obligaţia de a alcătui un lot competitive, cu care HC Zalău să nu mai aibă emoţii în lupta pentru evitarea retrogradării şi a barajului.

După Mouna Jlezi şi Cristina Andriţă, HC Zalău a anunţat şi al treilea transfer. De data aceasta, gruparea de sub Meseş a investit în viitor şi a adus la echipă o portăriţă de 18 ani.

Postul de portar a rămas descoperit la HC Zalău, după ce Viorica Ţăgean şi Alexandra Popescu au părăsit echipa în această vară.

Conducerea a găsit deja un înlocuitor. Este vorba de Ioana Niţă, handbalistă care a fost transferată de la CSM Bucureşti. Ioana Niţă este vicecampioană naţională cu junioarele I de la CSM Bucureşti şi este considerată o portăriţă de mare perspectivă. Noul goal-keeper este originar din Ploieşti, iar – înainte de a ajunge la CSM -, Ioana Niţă a mai fost legitimată la CSO Activ Plopeni.

“Ioana Niţă vine de la CSM București, unde și-a demonstrat valoarea și a strălucit prin performanțe remarcabile, culminând cu medalia de argint la Campionatul Național de Junioare 1. Este una dintre cele mai promițătoare jucătoare din noua generație, remarcându-se printr-o combinație impresionantă de înălțime, agilitate și talent, ceea ce o face una dintre cele mai promițătoare portărițe din generația sa. Cu un palmares bogat și titluri individuale prestigioase, Ioana aduce un plus de valoare, fiind pregătită să își continue ascensiunea în carieră și să contribuie la succesul echipei”, scriu cei de la TC Sport despre noul portar de la HC Zalău.

Ioana Niţă este şi componentă a Naţionalei României de tineret, cu care în perioada 19 – 30 iunie va participa la Campionatul Mondial din Macedonia.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 iunie. 

You may also like

Leave a Comment