Responsive Menu
Add more content here...


Tadici a sunat adunarea. HC Zalău și-a stabilit programul jocurilor de pregătire – Turnee la Buzău, Tg. Jiu și Baia Mare

În cursul zilei de azi a avut loc reunirea lotului de la HC Zalău. Cu această ocazie, fetele şi-au primit şi programul pentru următoarea perioadă. Tradiţionalul cantonament vară-iarnă de la Cheile Grădiştei, dar şi partidele de pregătire. În această vară, sălăjencele își vor măsura forțele cu Gloria Buzău, Corona Brașov, Minaur Baia Mare, CSM Tg. Jiu, CSM Slatina, CSM Iași, dar și cu vicecampioana Rapid București

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 703 views
A+A-
Reset

Vacanţa s-a terminat la fetele de la HC Zalău. Începând de miercuri, 10 iulie, a fost sunată adunarea. După vizita medicală și câteva ședinte de pregătire pe plan local, HC Zalău va pleca în cantonamentul obișnuit de la Cheile Grădiștei, acolo unde va pune accentul pe pregătirea fizică.

Pe finalul stagiului montan, sălăjencele au în plan să susțină și câteva jocuri amicale, chiar la Cheile Grădiștei.

Luna august va fi dedicată turneelor amicale, gruparea HC Zalău având deja planificate trei turnee la Buzău, Tg. Jiu și Baia Mare.

Memorialul “Romeo Ilie” de la Buzău, primul turneu pentru HC Zalău

HC Zalău și-a anunțat participarea la Memorialul “Romeo Ilie” de la Buzău, competiție organizată în memoria fostului antrenor buzoian, trecut la cele veșnice anul trecut.

Memorialul “Romeo Ilie” va aduce la start patru echipe, HC Zalău având ocazia de a evolua –  în perioada 2 – 3 august – în compania unor formații precum Gloria Buzău, Corona Brașov și Rapid București.

Mai apoi, în perioada 9 – 11 august, HC Zalău se va afla la turneul de la Tg. Jiu, acolo unde va juca alte trei partide amicale în compania unor formații din Liga Florilor, CSM Tg. Jiu, Minaur Baia Mare și CSM Slatina.

Sălăjencele au confirmat prezența și la turneul de la Baia Mare, care are loc în perioada 22 – 24 august, unde vor fi prezente trei echipe: Minaur Baia Mare, HC Zalău și nou-promovata CSM Iași, astfel că fiecare echipă va susține câte două meciuri.

În fine, în perioada 16 – 18 august, HC Zalău intenționează să organizeze un turneu la poalele Meseşului, însă detalii despre această competiție încă nu se cunosc.

Ediția 2024 – 2025 din Liga Florilor va începe pe 1 septembrie, HC Zalău urmând să joace în prima etapă, în deplasare la Gloria Bistrița.

Mai multe pe acdest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 10 iulie.

You may also like

Leave a Comment