Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău pune în vânzare abonamente pentru noul sezon

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Suporterii grupării de la poalele Meseşului vor putea achiziţiona abonamente valabile pentru întreg sezonul, începând de astăzi, la casieria Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici”


În mai puţin de o lună de zile, sezonul competiţional 2018 – 2019 din Liga Florilor va debuta. Mai exact, campionatul va începe în data de 2 septembrie, iar HC Zalău va evolua pe teren propriu, împotriva campioanei României, CSM Bucureşti.

Până atunci, cei care doresc să asiste din tribune şi să le vadă “pe viu” la treabă pe Cristina Neagu şi compania, precum şi celelalte partide ale grupării pregătite de Gheorghe Tadici din noul sezon, au şansa să-şi facă un abonament valabil pentru între sezonul.

HC Zalău a pus în vânzare, începând de astăzi abonamentele pentru sezonul 2018 – 2019. Cei care doresc să se aboneze, pot asista la jocurile grupării zălăuane din campionatul intern, dar şi din Cupa EHF. Aceste abonamente pot fi achiziţionate de la casieria Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici”, începând de astăzi, între orele 15.00 – 16.00.

Preţul unui abonamente variază între 100 de lei (pentru pensionari) şi între 120 – 150 de lei, în funcţie de locul dorit pentru celelalte persoane.

Informaţii suplimentare la telefon: 0741 – 138.911

You may also like

Leave a Comment