Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău pregăteşte finalul de sezon la Cheile Grădiştei

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Formaţia zălăuană a profitat de întreruperea campionatului şi a dat o fugă până la Cheile Grădiştei pentru un stagiu de câteva zile pentru a pregăti finalul de sezon, din care au mai rămas doar partu etape

Fie vară, fie iarnă, chiar şi primăvară, HC Zalău îşi programează câte un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei. De ani buni, gruparea zălăuană se pregăteşte în staţiunea montană de lângă Braşov unde îşi efectuează cantonamentele de vară, iarnă, dar şi mici stagii de pregătire când competiţiile interne sunt întrerupte.

După partida de la Vâlcea, Liga Naţională s-a întrerupt pentru aproximativ trei săptămâni, ca urmare a meciurilor Naţionalei din preliminariile Campionatului European. HC Zalău a profitat de acest moment de pauză şi a urcat din nou la munte. Gheorghe Tadici nu s-a deplasat însă cu toate jucătoarele, iar nu mai puţin de şase handbaliste au rămas să se pregătească acasă. Este vorba de jucătoarele aflate la final de contract, care la finalul lunii mai vor pleca de la HC Zalău.

HC Zalău va reveni joi de la Cheile Grădiştei şi va continua pregătirea pe plan local. Următorul meci îl va susţine pe 7 mai, pe teren propriu, cu CSM Deva. Ultimele trei etape vor fi “de foc” pentru sălăjencele care vor juca în deplasare la Gloria Buzău, acasă cu CSM Bucureşti şi în ultima etapă, la Măgura Cisnădie.

You may also like

Leave a Comment