HC Zalău participă la un turneu amical tocmai la Slatina

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 57 views
A+A-
Reset

În vederea pregătirii pentru reluarea campionatului, sălăjencele au efectuat deja un cantonament la Cheile Grădiştei, iar pe final de an vor disputa mai multe jocuri amicale. Trei partide sunt programate la Slatina, în perioada 7 – 9 decembrie, unde echipa lui Tadici va da peste Bekescsabai din Ungaria, Ştiinţa Bucureşti şi CSM Slatina


Liga Florilor este într-o pauză prelungită, având în vedere că în această perioadă se desfăşoară Campionatul Mondial. Atenţia este îndreptată spre tureneul final, însă echipele de club îşi văd în continuare de pregătire pentru a fi într-o formă cât mai bună pentru a doua parte a sezonului.

Tradiţia a fost repetată şi în acest an de către HC Zalău care a urcat la munte pentru deja tradiţionalul cantonament de la Cheile Grădiştei. Revenită acasă, formaţia sălăjeană se pregăteşte de o altă deplasare lungă, tocmai la Slatina, acolo unde Gheorghe Tadici a decis să îşi ducă jucătoarele pentru trei jocuri de pregătire cu adversari care nu spun mare lucru.

Astfel, în perioada 7 – 9 decembrie, HC Zalău va fi prezentă la turneul organizat de divizionara secundă CSM Slatina, cea care se pregăteşte să revină în Liga Florilor, din sezonul următor.

Sălăjencele vor juca contra echipei cu care s-au luptat în stagiunea trecută pentru evitarea locului 13, direct retrogradabil.

Partida dintre HC Zalău şi  CSM Slatina este programat joi, de la ora 19.00, turneul urmând să fie deschis cu partida dintre Bekescsabai şi Ştiinţa Bucureşti de la ora 17.00.

Vineri, în a doua zi a turneului, HC Zalău se va duela cu ”lanterna roşie” din Liga Naţională, Ştiinţa Bucureşti, partida fiind programată de la ora 17.00.

În ultima zi, sălăjencele vor avea parte de un adversar ceva mai bine cotat. Este vorba de formaţia maghiară Bekescsabai, care ocupă locul 12 în prima ligă din Ungaria. Partida dintre HC Zalău şi Bekescsabai va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00.

După turneul de la Slatina, HC Zalău mai are programate şi alte jocuri amicale, chiar şi pe teren propriu.

Campionatul intern se va relua la început de ianuarie, HC Zalău urmând să joace pe 10 ianuarie în deplasare la CSM Bucureşti. Debutul oficial în 2024 va fi mult mai repede, deoarece pe 6 ianuarie sunt programate jocurile din turul I al Cupei României, în care intră şi HC Zalău.

Programul turneului de la Slatina:

Joi, ora 17.00: Bekescsabai – Ştiinţa Bucureşti

Ora 19.00: CSM Slatina – HC Zalău

Vineri, ora 17.00: Ştiinţa Bucureşti – HC Zalău

Ora 19.00: CSM Slatina – Bekescsabai

Sâmbătă, ora 10.00: Bekescsabai – HC Zalău

Ora 12.00: CSM Slatina – Ştiinţa Bucureşti

You may also like

Leave a Comment