Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău îşi păstrează golghetera şi pentru sezonul următor

Aflată la final de contract, sârboaica Emilija Lazic a ales să îşi prelungească contractul cu gruparea de sub Meseş. Jucătoarea este cea mai bună marcatoare a echipei în sezonul trecut, fiind pe locul 3 în topul golgheterelor din Liga Naţională

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 198 views
A+A-
Reset

HC Zalău lucrează deja la formarea lotului pentru sezonul 2024 – 2025, iar până la reunirea lotului care va fi undeva la mijlocul lunii iulie, Gheorghe Tadici speră să aibă lotul definitivat.

Prima achiziţie a fost anunţată zilele trecute, HC Zalău reuşind să o readucă la echipă pe Mouna Jlezi, care în ultimele două sezoane a jucat pentru Măgura Cisnădie.

Handbalista din Tunisia revine sub Meseş, unde a mai jucat în perioada 2020 – 2022 şi unde a dat un randament bun.

Pentru sezonul următor, HC Zalău a mai bifat un lucru important şi şi-a asigurat serviciile unei handbaliste care a confirmat în echipa sălăjeană. Este vorba de Emilija Lazic, nimeni alta decât golghetera echipei din sezonul trecut.

Internaţionala din Serbia a făcut un sezon foarte bun la Zalău, iar în campionatul trecut a marcat nu mai puţin de 159 de goluri, fiind pe locul 3 în topul celor mai bune marcatoare din Liga Naţională.

Handbalista şi-a continuat recitalul şi la turneul de baraj de la Mioveni, unde a fost tot cea mai bună marcatoare a echipei cu 24 de goluri, dintre care 17 înscrise într-un singur joc.

Cele două părţi au bătut palma pentru un nou contract, iar jucătoarea a semnat un nou angajament cu HC Zalău. Pretenţiile vor fi cu totul altele în sezonul următor, în care gruparea antrenată de Gheorghe Tadici va avea un buget mai consistent şi îşi va putea stabilii alte obiective.

În vârstă de 23 de ani, Emilija Lazic a venit la HC Zalău în vara anului 2021. La acea vreme era internaţională de tineret în naţionala Serbiei, fiind transferată la Zalău de la Vojvodina Novi Sad, din prima ligă a Serbiei. Ulterior a fost convocată de la HC Zalău şi în naţionala de senioare a Serbiei.

“Este o jucătoare care sper să ne aducă un plus. Are o talie bună şi am adus-o pentru zona centrală a apărării. Am referinţe dintre cele mai bune despre ea. În mod cert va progresa la Zalău”, spunea Gheorghe Tadici despre jucătoarea pe care a adus-o la Zalău în vara anului 2021.

You may also like

Leave a Comment