Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău întâlneşte o altă fruntaşă din Liga Naţională

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

După ce acum două săptămâni a primit vizita liderului SCM Rm. Vâlcea, gruparea de sub Meseş va juca luni pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, o gruparea puternică, care a reprezentanta România în grupele Cupei EHF şi care se află în bătălia pentru podium


HC Zalău a avut liber la finalul săptămânii trecute, dar cu toate acestea a rămas pe locul 8. A fost egalată la puncte de CSM Slatina şi Gloria Buzău, însă echipa zălăuană are un golaveraj mai bun decât cele două echipe.

În această perioadă mai lejeră, gruparea de sub Meseş a avut mai mult timp la dispoziţie să pregătească următoarele două jocuri, care vor avea loc săptămâna viitoare şi ambele se vor disputa în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Primul va fi şi cel mai important, iar luni, de la ora 18.00, HC Zalău va întâlni o altă fruntaşă din Liga Naţională.

După Vâlcea, la Zalău vine Măgura Cisnădie

La două săptămâni după partida cu liderul SCM Rm. Vâlcea, gruparea de sub Meseş va primi vizita celor de la Măgura Cisnădie, o gruparea cu pretenţii la podium. Formaţia din judeţul Sibiu a reprezentat România în acest sezon al cupelor europene şi a evoluat în grupele Cupei EHF, unde nu a acumulat niciun punct.

Măgura mai vrea să joace şi în stagiunea următoare în Europa şi se află la mare bătălie pentru ocuparea unui loc fruntaş, fiind în momentul de faţă pe locul 4.

HC Zalău are însă forţa necesară să obţină un rezultat pozitiv în acest joc, mai ales că joacă pe teren propriu unde în acest campionat a pierdut doar cu campioana CSM Bucureşti şi cu liderul SCM Rm. Vâlcea.

Echipa lui Tadici vine după aproape două săptămâni în care doar s-a antrenat, în timp ce Măgura Cisnădie a disputat două jocuri. Mai întâi a disputa restanţa cu Corona Braşov pe care a pierdut-o la trei goluri diferenţă.

Mai apoi, echipa pregătită de Alexandru Weber a câştigat pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, într-un joc cu importanţă la locurile de cupă europeană.

Partida dintre HC Zalău şi Măgura Cisnădie se dispută luni, de la ora 18.00 şi va fi arbitrată de o brigadă din Neamţ formată din Marius Murariu şi Claudiu Tăbăcariu, în timp ce observator FRH a fost delegat Adrian Lupşa din Caraş-Severin.

Preţul unui bilet de acces la meci este 10 lei, iar tichetele vor fi scoase la vânzare luni, începând cu ora 15.00.

Să mai spunem că în turul de campionat, HC Zalău a remizat în deplasarea de la Măgura Cisnădie, scor 24 – 24, după ce cu 3 minute înainte de final a condus cu 24 – 22!

La cinci zile distanţă, jocul din Cupă cu Gloria Buzău

După ce a avut parte de două săptămâni mai lejere , iar în etapa a XVIII-a a stat, pentru HC Zalău urmează un program mai încărcat săptămâna viitoare, iar în cinci zile va disputa două jocuri, ambele pe teren propriu.

Luni, HC Zalău va juca în campionat cu Măgura Cisnădie, de la ora 18.00, iar vinerea viitoare, în 15 martie, de la ora 17.30, gruparea de sub Meseş va disputa partida din optimile Cupei României cu Gloria Buzău.


Luni, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău

HC Zalău – Măgura Cisnădie


 

You may also like

Leave a Comment