Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău debutează în noul sezon în faţa medaliatei cu bronz. PROGRAMUL din tur

În prima etapă din ediţia 2024 - 2025 a Ligii Florilor, HC Zalău va juca în deplasare la Gloria Bistriţa, formaţie care a terminat pe locul 3 campionatul trecut. Primul meci acasă pentru sălăjence va fi tot în compania unei echipe de top din România, HC Zalău urmând să joace în etapa a II-a cu Dunărea Brăila

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 353 views
A+A-
Reset

Federaţia Română de Handbal a stabilit programul ediţiei 2024 – 2025 a Ligii Florilor, campionat care este programat să înceapă pe data de 1 septembrie, cu 14 echipe la start.

Conform ţintarului stabilit, HC Zalău are un start de campionat dificil, urmând să întâlnească fruntaşe ale campionatului în primele runde.

Sălăjencele debutează în noul sezon pe terenul medaliatei cu bronz în ediţia trecută, HC Zalău urmând să joace cu Gloria Bistriţa, antrenată de selecţionerul Florentin Pera. Vorbim de o echipă de talie europeană care a fost finalista European Handball League şi care a investit mult şi pentru noul sezon.

Şi în etapa a II-a, HC Zalău va juca cu o echipă calificată în cupele europene. Primul meci acasă va fi cu Dunărea Brăila, ocupanta locului 4 în campionatul trecut, partidă ce se va disputa pe 8 septembrie.

Tot un meci greu va avea echipa lui Tadici şi în etapa a III-a, urmând să joace în deplasare la Gloria Buzău.

Corona Braşov pare primul adversar mai accesibil, în compania căruia, HC Zalău va juca în etapa a IV-a, pe teren propriu, pe 22 septembrie.

Cu campioana CSM Bucureşti, HC Zalău va juca în tur, în etapa a IX-a, în deplasare, pe data de 10 noiembrie, iar partida cu vicecampioana Rapid este programată în etapa a V-a, tot la Bucureşti, pe 6 octombrie.

Turul Ligii Florilor începe pe 1 septembrie şi se termină pe 5 ianuarie 2025. Competiţia va fi însă întreruptă după etapa a X-a (14 noiembrie) şi până pe 22 decembrie având în vedere că urmează turneul final al Campionatului European.

Returul va începe pe data de 19 ianuarie 2025 şi se va termina în data de 18 mai 2025.

Noutăţile din sezonul 2024 – 2025 sunt CSM Iaşi şi CSM Slatina care au promovat în Liga Naţională, în timp ce HC Zalău şi CSM Tg. Jiu şi-au asigurat lotul în Liga Florilor la turneul de baraj.

Programul lui HC Zalău în tur:

Etapa I (1 septembrie): Gloria Bistriţa – HC Zalău

Etapa a II-a (8 septembrie): HC Zalău – Dunărea Brăila

Etapa a III-a (15 septembrie): Gloria Buzău – HC Zalău

Etapa a IV-a (22 septembrie): HC Zalău – Corona Braşov

Etapa a V-a (6 octombrie): Rapid Bucureşti – HC Zalău

Etapa a VI-a (13 octombrie): HC Zalău – CSM Iaşi

Etapa a VII-a (17 octombrie): SCMU Craiova – HC Zalău

Etapa a VIII-a (3 noiembrie): HC Zalău – CSM Slatina

Etapa a IX-a (10 noiembrie): CSM Bucureşti – HC Zalău

Etapa a X-a (14 noiembrie): HC Zalău – Măgura Cisnădie

Etapa a XI-a (22 decembrie): Minaur Baia Mare – HC Zalău

Etapa a XII-a (29 decembrie): HC Zalău – CSM Tg. Jiu

Etapa a XIII-a (5 ianuarie 2025): SCM Rm. Vâlcea – HC Zalău

You may also like

Leave a Comment