Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău, confruntare dificilă la Cisnădie

Măgura a câştigat patru din ultimele cinci confruntări directe cu HC Zalău şi se gândeşte doar la victorie la jocul de pe teren propriu. Cu atât mai mult cu cât, la Zalău, în meciul tur s-a impus. De cealaltă parte, HC Zalău este obligată să câştige pentru a mai spera la evitarea barajului de menţinere / promovare în Liga Florilor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 410 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, ora 17.30, sala Măgura: Măgura Cisnădie – HC Zalău

HC Zalău are parte de un nou sezon dificil, în care se luptă până în ultima etapă pentru evitarea barajului de menţinere / promovare în Liga Florilor. Eşecul suferit împotriva celor de la Corona Braşov în ultima etapă a cântărit enorm în ecuaţia evitării barajului, baraj care pare tot mai greu de evitat. Mai sunt trei etape, care, deşi sună clişeic, sunt trei finale care trebuie câştigate pentru a spera la evitarea barajului. Însă, adversarii sunt dificili, iar prima confruntare va avea loc sâmbătă, 11 mai.

HC Zalău se va deplasa la Cisnădie pentru duelul cu Măgura, o altă echipă aflată în hora evitării barajului. Înaintea acestei etape, Măgura Cisnădie ocupă locul 10.

Pe lângă situaţia ceva mai bună din clasament, gruparea din judeţul Sibiu stă mai bine şi la capitolul confruntări directe, Măgura reuşind să câştige patru din ultimele cinci confruntări directe.

În tur, Măgura s-a impus cu 28 la 27 la Zalău şi se gândeşte doar la victorie şi pe teren propriu, mai ales că sunt mai bine de doi ani de când Zalăul nu a mai câştigat la Cisnădie.

Totuşi, zălăuancele au un moral ceva mai bun pentru că vin după trei victorii în ultimele cinci partide, în timp ce Măgura a obţinut doar două în acest interval.

În fine, partida dintre Măgura Cisnădie şi HC Zalău va avea loc sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 17.30 şi va putea fi urmărită în direct pe TV, pe postul ProArena.

You may also like

Leave a Comment