Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău bifează prima achiziţie pentru sezonul următor

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 51 views
A+A-
Reset

Gruparea zălăuană a ajuns la un acord cu o handbalistă ce vine din Franţa, despre care Gheorghe Tadici nu a dorit să ofere deocamdată mai multe detalii. Cert este că jucătoarea are 22 de ani şi după cum spune antrenorul de la Zalău a marcat multe goluri în Franţa


Mai multe grupări lucrează deja pentru formarea loturilor cu care vor aborda sezonul 2021 – 2022. Deja unele echipe au anunţat transferuri şi îşi fac strategia pentru stagiunea următoare, asta deşi actualul campionat din Liga Naţională nu este nici măcar la jumătate.

Şi HC Zalău vrea să îşi formeze o echipă mai puternică în stagiunea următoare. Primul pas a fost făcut în această perioadă, când majoritatea jucătoarelor importante, aflate la final de contract şi-au prelungit înţelegerile.

Vor fi însă şi jucătoare care vor pleca în vară de la HC Zalău, însă gruparea zălăuană va acoperi posturile cu alte handbaliste care să aducă un plus.

Deja conducerea poartă tratative cu unele handbaliste şi are deja acordul unei jucătoare, care şi-a pus semnătura pe un contract.

Gheorghe Tadici anunţă că HC Zalău a bătut palma cu o handblistă de 22 de ani, ce vine din Franţa. Din diferite motive, tehnicianul nu a dorit să ofere mai multe detalii, în ce priveşte numele jucătoarei, cât şi echipa de unde provine.

Tadici a precizat însă că jucătoarea transferată la Zalău a jucat la Campionatul European din decembrie şi are referinţe foarte bune.

”Am reuşit să facem primul transfer pentru sezonul următor. Este o jucătoare tânără, foarte bună, care vine din Franţa. Am speranţe că ne va ajute în sezonul viitor. Are 22 de ani şi este o jucătoare cu calităţi foarte bune.  Este şi jucătore de echipă naţională, care în decembrie a fost la la Campionatul European. A marcat multe goluri la echipa la care evoluează. Am urmărit trei meciuri şi m-am convins ce calităţi are”, ne-a declarat Gheorghe Tadici, care a precizat că jucătoarea va veni la Zalău în vară.

În condiţiile în care HC Zalău anunţă deja primul transfer, şi nu orice transfer ci o jucătoare despre care Gheorghe Tadici spune că este de naţională, formaţia zălăuană se bazează pe sprijin financiar din partea Consiliului Judeţean Sălaj şi în sezonul viitor.

Probabil şi pretenţiile în campionat ar putea fi ceva mai îndrăzneţe, astfel încă formaţia zălăuană să poate încerca din nou o luptă pentru poziţiile ce duc în cupele europene.

You may also like

Leave a Comment