Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău atacă calificarea în sferturile Cupei

La nici 48 de ore de la partida cu Dunărea Brăila, HC Zalău va fi din nou pe semicerc, de data aceasta la Bucureşti, pentru duelul cu Ştiinţa din optimile Cupei României. Chiar dacă joacă în deplasare, sălăjencele sunt favorite la victorie, care le-ar aduce calificarea în sferturile competiţiei

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 42 views
A+A-
Reset

Vineri, ora 13.00, Sala Agronomia: Ştiinţa Bucureşti – HC Zalău


În mai puţin de 48 de ore, HC Zalău va disputa două meciuri oficiale. Primul cu Dunărea Brăila, în campionat, iar al doilea va fi la Bucureşti, cu Ştiinţa în cadrul optimilor Cupei României.

Deşi nu a agreat această competiţie, HC Zalău are în acest an un culoar bun. În primul tur a trecut de divizionara secundă CSM Roman, iar acum în optimi, sorţii au făcut ca gruparea de sub Meseş să joace tot cu un adversar inferior.

HC Zalău va juca vineri, de la ora 13.00, în Sala Agronomia din capitală cu Ştiinţa Bucureşti. Gruparea antrenată de Gheorghe Tadici întâlneşte ultima clasată din Liga Florilor, care este condamnată la retrogradare

În faţa unui astfel de adversar, HC Zalău porneşte cu prima şansă şi speră într-o victorie care i-ar asigura calificarea în sferturile Cupei României.

Ştiinţa Bucureşti nu a strâns niciun punct în campionat, în timp ce în Cupă s-a impus în turul I cu 33 – 23 în duelul cu Unirea Dobroeşti.

Deşi HC Zalău porneşte cu prima şansă, partida nu este câştigată dinainte, astfel că şi acest joc va trebui tratat cu maximă seriozitate.

Pentru confruntarea de vineri din Cupă, HC Zalău va face deplasarea în dimineaţa partidei, urmând să ajungă la Bucureşti cu avionul din Cluj-Napoca. Şi ora planificată a fost în aşa fel încât sălăjencele să aibă timpul necesar de a se întoarce acasă seara, tot cu avionul.

Dunărea Brăila este prima echipă calificată în sferturi, reuşind să treacă de Minaur Baia Mare, cu scorul de 36 – 27. Celelalte confruntări din optimi sunt: CSM Bacău – CSM Tg. Jiu, Gloria Bistriţa – Corona Braşov, Rapid Bucureşti – SCM Craiova, Ştiinţa Bucureşti – HC Zalău, Gloria Buzău – Măgura Cisnădie, CSM Slatina – Dacia Mioveni, SCM Rm. Vâlcea – CSM Bucureşti.

Învingătoarele se califică în sferturi, fază care este programată în data de 13 martie.

Ştiinţa Bucureşti şi  HC Zalău se vor mai întâlni la scurtă distanţă şi în campionat, tot la Bucureşti, pe data de 16 martie.

You may also like

Leave a Comment