Connect with us

HANDBAL

HC Zalău acuză dur arbitrajul din meciul cu Măgura Cisnădie. ”Peste 20 de greşeli flagrante”

Înfângerea la limită din ultimul joc disputat în acest an a lăsat un gust amar în tabăra formaţiei zălăuane care s-a simţit dezavantajată de cuplul de arbitri Iliescu şi Manea din Bucureşti. Împotriva ”fluieraşilor”, conducerea de la HC Zalău a depus un memoriu, acuzându-i pe cei doi de peste 20 de greşeli flagrante

Tensiune mare şi nervozitate la cote înalte în tabăra lui HC Zalău după ultima partidă din acest an cu Măgura Cisnădie. Joia trecută, în cadrul etapei a XI-a, HC Zalău a fost învinsă la limită pe teren propriu cu scorul de 27 – 28, rezultat care a fost cu greu digerat de către gazde.

Asta mai ales după prestaţia celor doi arbitri, Iliescu şi Manea, din Bucureşti, pe care conducerea de la HC Zaău îi acuză de peste 20 de greşeli flagrante.

”În urma meciului disputat cu Măgura Cisnadie, în care s-au comis peste 20 de greșeli flagrante de arbitraj impotriva noastră, clubul nostru din respect pentru spectatorii care au asistat la acest meci, munca și devotamentul jucătoarelor noastre și a staffului va înainta MEMORIU, Federației Române de Handbal”, a fost comunicatul emist de către HC Zalău imediat după meci.

Indignat de prestaţia arbitrilor, Gheorghe Tadici i-a acuzat pe cei doi arbitri de viciere de rezultat şi spune că echipa sa a pierdut nu mai puţin de 7 puncte în acest tur, pe greşeli de arbitraj. ”Este inadmisibil şi aşa nu se poate. Pierdem 7 puncte pe greşeli de arbitraj. Lor le-a mărit baremele de cinci ori, dar arbitrează de cinci ori mai slab. Problema este că o fac intenţionat. Avem cel puţin 7 – 8 goluri din paşi. Am jucat şapte contra zece, fiindcă toţi trei au venit din Bucureşti. Şi asta spune ceva”, a spus Tadici după meci pentru un post de televiziune locală.

În acest tur de campionat, HC Zalău a mai acuzat arbitrajul şi după partida cu Gloria Buzău, încheiată la egalitate. După acel meci, cei doi arbitrii au fost suspendaţi 4 etape pentru aplicarea greşită a regulamentului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL